АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Критерії виписки

Прочитайте:
  1. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  2. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  3. Діагностичні критерії
  4. Загальні критерії оцінки побічних ефектів лікування (CTCAE)
  5. ІІІ. Умови приймання, утримання та виписки із спеціального будинку-інтернату
  6. Клінічні критерії діагностики синдромів ТЕЛА
  7. Критерії виписки недоношеної дитини.
  8. Критерії встановлення груп інвалідності
  9. Критерії діагностики БА

· За відсутності клінічних ознак дихальних розладів, проблем з харчуванням та інших показань до госпіталізації, новонародженого, який не отримує додаткового кисню протягом щонайменше 2 діб і не має центрального ціанозу, можна виписати додому.

· Додаткові критерії виписки дитини з пологового стаціонару повинні відповідати відповідним положенням клінічного протоколу медичного догляду за здоровою новонародженою дитиною, клінічного протоколу медичного догляду за новонародженою дитиною з малою масою тіла при народженні, клінічного протоколу з первинної реанімації та післяреанімаційної допомоги новонародженим дітям.

Формулювання діагнозу

· Формулюючи діагноз, слід зазначити наявність і важкість дихальних розладів, після чого вказати ймовірну(і) причину(и). Варіант попереднього діагнозу: „Важкі дихальні розлади новонародженого: РДС? Пневмонія?”. Код такого діагнозу за МСКХ-Х – (Р28.9 – респіраторне порушення у новонароджено­го, неуточнене).

· Після уточнення діагнозу потрібно замінити код Р28.9 на код діагностованого захворювання або розладу. Варіант заключного діагнозу відділення інтенсивної терапії новонароджених дітей: „Респіраторний дистрес-синдром, III стадія”. Код такого діагнозу за МСКХ-Х – (Р22.0).

 


Додаток 1


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 475 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)