АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Приклади

Прочитайте:
  1. Дайте визначення другому закону Менделя - закону розщеплення. Наведіть приклади домінантного і рецесивного типу успадкування - хвороба Геттінгтона і фенілкетонурія.
  2. Дайте оцінку взаємодії генетичних факторів і факторів середовища в реалізації «вроджених форм поведінки». Наведіть приклади.
  3. Етапи виділення чистої культури аеробних бактерій (середовища, маніпуляції, значення). Приклади аеробних та факультативно анаеробних бактерій латиною.
  4. Приклади формулювання діагнозу.
  5. Приклади формулювання діагнозу.
  6. Успішні приклади утворення подібних мереж маємо у інших країнах.

Переогляд інвалідів раніше вказаних строків, а також громадян, інвалідність яким встановлена без зазначення строку переогляду, при зміні стану здоров’я і працездатності (заява громадянина при зміні стану здоров’я або при незгоді з винесеним рішенням первинної МСЕК), або при виявленні фактів необґрунтованого рішення МСЕК, виявлення фактів підроблених документів та у випадках, коли рішення МСЕК про встановлення групи інвалідності приймалось на підставі недостовірних даних.

Група інвалідності без зазначення строку переогляду встановлюється громадянам при анатомічних дефектах та прирівняних до них станів (розділ 4 «Інструкції про встановлення груп інвалідності»), стійких необоротних морфологічних змінах та порушеннях функцій органів і систем організму, неефективності реабілітаційних заходів, неможливості відновлення соціальної адаптації, несприятливому прогнозі динаміки працездатності з урахуванням реальних соціально-економічних обставин у районі проживання інваліда, а також чоловікам, старшим шістдесяти років і жінкам, старшим п’ятдесяти п’яти років; інвалідам, у яких строк переогляду настає у чоловіків після досягнення шістдесяти років, жінок – п’ятдесяти п’яти років.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 441 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)