АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ПОЗА НАПІВЛЕЖАЧИ В КРІСЛІ З ВИСОКОЮ СПИНКОЮ

Прочитайте:
  1. Мати звернулась за допомогою до педіатра. Хвора дівчинка 19 місяців з високою температурою, плаче, пхає іграшки у рот. Який зуб прорізується у цьому віці?
  2. Правила транспортування хворого на кріслі-каталці
  3. Протокол розміщення пацієнта в кріслі-каталці (виконується вдвох).

Розташуйтеся напівлежачи в кріслі так, щоб при розслабленні голова відкидалася назад. Положення рук і ніг, як в позі «кучера» (див. мал. 3).

Освоюючи пози для аутогенного тренування, пам'ятайте, що вони повинні бути симетричними. Будь-який перекіс під час заняття викликатиме напругу, застережливе падіння.

 

 
Мал. 3    
     
       

ПОЗА В КРІСЛІ З НИЗЬКОЮ СПИНКОЮ

Взагалі, це — та ж поза «кучера» з однією відмінністю — той, що займається сидить не на краю сидіння, а на всьому сидінні так, що згорблена спина упирається в спинку крісла (см мал. 4).

 


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 392 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)