АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ІV. Форми контролю

Прочитайте:
  1. Альдегиды - формальдегиды (формалин) – торговое название формидрон, действует на вирусы и простейшие, обладает дезинфицирующим, антисептическим дезодорирующим действием.
  2. Анатомически узкий таз чаще всего формируется
  3. Анатомо – физиологические особенности формирования физиологического прикуса у детей в разные возрастные периоды
  4. Б. Задачі для самоконтролю.
  5. Базальные ядра. Роль в формировании мышечного тонуса и сложных двигательных актов, в реализации двигательных программ и организации высших психических функций.
  6. Блуждающий (Х) нерв: формирование, топография, ветви, области иннервации.
  7. Большая, полностью сформированная грыжа живота
  8. В какие сроки после рождения формируется лобная пазуха?
  9. В формировании зубочелюстной системы выделяют несколько этапов.
  10. Верхняя полая вена: формирование, топография, топография, притоки.

Оцінювання дисципліни. Оцінка з дисципліни виставляється лише студентам, яким зараховані усі семінарські заняття і успішно зданий поточний модульний контроль з дисципліни.

Кількість балів, яку студент набрав з дисципліни, визначається як сума балів за поточну успішність плюс сума балів за індивідуальну роботу та результати підсумкового модульного контролю.

Заохочувальні бали за публікації наукових робіт, отримання призових місць на олімпіадах за профілем дисципліни додаються до кінцевого результату лише за рішенням Вченої ради ВНЗ.

Кількість балів за підсумковий модульний контроль – 80.

Підсумковий тестовий контроль зараховується студенту,якщо він набрав при підсумковому тестовому контролі не менше 50 балів.

Поточна навчальна діяльність студентів контролюється на заняттях у відповідності з конкретними цілями та під час індивідуальної роботи викладача зі студентами.

Підсумковий модульний контроль (ПМК) предмету здійснюється на останньому аудиторному занятті.

Оцінювання самостійної роботи студентів. Самостійна робота студентів, яка передбачена в програмі контролюється і оцінюється як під час поточної навчальної діяльності, так і при підсумковому модульному контролі.

Конвертаційна шкала оцінки поточної успішності

Модуль 1

Традиційні оцінки Конвертація оцінок в бали
«5»  
«4»  
«3»  
«2»  

Максимальна кількість балів, яку може набрати студент за поточну успіш­ність при вивченні даного модуля, вираховуючи шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці „5”, на кількість семінарських занять у модулі: 22 х 5 = 110, з додаванням 10 балів за індивідуальне завдання студента: 110 + 10 = 120.

Мінімальна кількість балів, яку студент повинен набрати при вивченні модуля для допуску до підсумкового модульного контролю вираховується шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці „3” на кількість занять у модулі: 14 х 5 = 70.

Оцінювання індивідуальної роботи студентів. Бали за індивідуальну роботу студентові нараховуються лише за успішне її виконання і захист. Максимальна кількість балів за індивідуальну роботу становить 12, мінімальна - 0. Ця оцінка додається до суми балів, набраних студентом за поточну навчальну діяльність і не вх­одить до мінімуму, необхідного для допуску до підсумкового модульного контролю.

Модуль 2

Традиційні оцінки Конвертація оцінок в бали
«5»  
«4»  
«3»  
«2»  

Максимальна кількість балів, яку може набрати студент за поточну успіш­ність при вивченні даного модуля, вираховуючи шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці „5”, на кількість семінарських занять у модулі: 27 х 4 = 108, з додаванням 12 балів за індивідуальне завдання студента: 108 + 12 = 120.

Мінімальна кількість балів, яку студент повинен набрати при вивченні модуля для допуску до підсумкового модульного контролю вираховується шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці „3” на кількість занять у модулі: 15 х 4 = 60.

Оцінювання індивідуальної роботи студентів. Бали за індивідуальну роботу студентові нараховуються лише за успішне її виконання і захист. Максимальна кількість балів за індивідуальну роботу становить 12, мінімальна – 0. Ця оцінка до­да­ється до суми балів, набраних студентом за поточну навчальну діяльність і не вхо­дить до мінімуму, необхідного для допуску до підсумкового модульного контролю.

Модуль 3

Традиційні оцінки Конвертація оцінок в бали
«5»  
«4»  
«3»  
«2»  

Максимальна кількість балів, яку може набрати студент за поточну успіш­ність при вивченні даного модуля, вираховуючи шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці „5”, на кількість семінарських занять у модулі: 36 х 3 = 108, з додаванням 12 балів за індивідуальне завдання студента: 108 + 12 = 120.

Мінімальна кількість балів, яку студент повинен набрати при вивченні модуля для допуску до підсумкового модульного контролю вираховується шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці „3” на кількість занять у модулі: 24 х 3 = 72.

Оцінювання індивідуальної роботи студентів. Бали за індивідуальну роботу студентові нараховуються лише за успішне її виконання і захист. Максимальна кіль­кість балів за індивідуальну роботу становить 12, мінімальна – 0. Ця оцінка дода­ється до суми балів, набраних студентом за поточну навчальну діяльність і не вхо­дить до мінімуму, необхідного для допуску до підсумкового модульного контролю.


Дата добавления: 2015-12-16 | Просмотры: 376 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)