АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Лекційний курс. Тема 1. Нормативно-правова документація з питань організації міської, обласної та республіканської психолого-медико-педагогічні консультації

Прочитайте:
  1. Лекційний курс

Тема 1. Нормативно-правова документація з питань організації міської, обласної та республіканської психолого-медико-педагогічні консультації.

Наказ Міністерства освіти України від 07.07.2004 N569/38
Про затвердження Положення про центральнута республіканську (АвтономнаРеспублікаКрим),обласні,Київську та Севастопольськуміські, районні(міські) психолого-медико-педагогічні консультації. Про внесення змін
до Положення про центральну та республіканську (АвтономнаРеспублікаКрим),обласні,Київську та Севастопольськуміські, районні(міські) психолого-медико-педагогічні консультації.

П О С Т А Н О В А від 15 серпня 2011 р. N 872 Про затвердження Порядку
організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах.
Наказ Міністерства освіти і науки України від 09.12.2010 N1224 «Про затвердження Положення про спеціальні класи для навчання дітей з особливими освітніми потребами у загальноосвітніх навчальних закладах".

Наказ Міністерства освіти України від 20.08.96 N 278 Про затвердження Положення про шкільну психолого-медико-педагогічну комісію.

Наказ Управління освіти Житомирської міської ради від 01 вересня 2010 року №558 Про функціонування у 2010-2011 н.р. міської психолого-педагогічної консультації.

 

 

Тема 2. Психологічний супровід дошкільників та учнів, які мають вади психічного і фізичного розвитку, навчаються на дому за індивідуальним планом.

 

Організація діяльності шкільної психолого-медико-педагогічної комісії.

Наказ Житомирської загальноосвітної школи І-ІІІ супенів №81 від 5 вересня 2010 року №52 Про функціонування у 2010-2011 н.р. шкільної психолого-педагогічної консультації (ПРОЕКТ).

Організація діяльності психолого-медико-педагогічного консиліуму ДНЗ.

Наказ Житомирського дошкільного навчального закладу №81 від 5 вересня 2010 року №52 Про функціонування у 2010-2011 н.р. психолого-медико-педагогічного консиліуму (ПРОЕКТ).

Протокол засідання психолого-медико-педагогічного консиліуму ДНЗ №80 (ПРОЕКТ).

Орієнтовний перелік питань, які можуть бути заслухані на психолого-медико-педагогічному консиліумі ДНЗ.

Положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах.Основні категорії школярів, які підлягають навчанню на дому.

Основні напрямки роботи психолога з дошкільниками, які мають вади слуху, зору,з дітьми ДЦП.

 

 

Список рекомендованої літератури


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 422 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)