АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ПМР ТА ЗАЛІКОВОЇ РОБОТИ

Прочитайте:
  1. C. Організаційні елементи роботи
  2. VІ.2.4.Організація роботи інфекційного стаціонару у разі виникнення осередків масових інфекційних захворювань.
  3. АЛГОРИТМ роботи над ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНим ЗАВДАННЯм
  4. Використані критерії наукової доказовості клінічних рекомендацій
  5. Диференційно - діагностичні критерії параліча плечового сплетення.
  6. Діагностичні критерії
  7. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  8. Діагностичні критерії
  9. Діагностичні критерії
  10. Діагностичні критерії

 

Вид завдання Оцінка Вимоги до знань та умінь студентів
Тестове 5 балів Правильна відповідь на тестове завдання.
О балів Неправильна відповідь на тестове завдання.
Максимальна кількість балів 20 балів  
Теоретичне 0-9 балів Несвідоме, механічне відтворення матеріалу зі значними помилками та прогалинами; судження необґрунтовані; недостатньо проявляється самостійність мислення. Відповідь містить стилістичні та граматичні помилки.
10-16 балів Свідоме відтворення матеріалу з незначними помилками; дещо порушено логічність та послідовність викладу; недостатньо проявляється самостійність мислення. Відповідь стилістично правильна, містить незначні граматичні помилки.
17-23 бали Свідоме і повне відтворення матеріалу з деякими неточностями у другорядному матеріалі; виклад матеріалу достатньо обґрунтований, дещо порушено послідовність викладу. Відповідь стилістично та граматично правильна.
24-30 балів Виклад матеріалу глибоко обґрунтований, логічний, переконливий. Відповідь містить власні приклади, що свідчить про творче застосування матеріалу. Відповідь стилістично та граматично правильна.
Максимальна кількість балів 30 балів  
Професійно-орієнтоване 50-46 балів · Аналіз ситуації базується на отриманих теоретичних знаннях · Проблему сформульовано у наукових термінах · Правильно визначено основні поняття та категорії, що описують ситуацію · Відповідь містить детальне наукове пояснення описаних фактів. Інтерпретація містить узагальнену характеристику досліджуваного явища, описуються можливі причини такого результату · Для ілюстрації підібрано власні приклади · Відповідь містить власні висновки автора. · Робота написана стилістично та граматично правильно з використанням професійних термінів.
    45-38 бали · Аналіз ситуації базується на отриманих теоретичних знаннях. · Проблему сформульовано у наукових термінах. · Правильно визначено основні поняття та категорії, що описують ситуацію. · Відповідь містить детальне наукове пояснення описаних фактів. Інтерпретація містить узагальнену характеристику досліджуваного явища. · Відповідь ілюструється відповідними прикладами з підручників та посібників. · Відповідь містить власні висновки автора. · Робота написана стилістично та граматично правильно з використанням професійних термінів.
30-37 балів · Аналіз ситуації базується на отриманих теоретичних знаннях · Проблему сформульовано у наукових термінах · Частково визначено основні поняття та категорії, що описують ситуацію · Відповідь містить спробу наукового пояснення описаних фактів. Інтерпретація містить часткову характеристику досліджуваного явища. · Для ілюстрації підібрано приклад, описаний в підручнику або на лекції · Відповідь містить власні висновки автора. · У роботі є незначні стилістичні та граматичні помилки.
0-29 балів Є помилки у визначенні основних понять та наукового змісту ситуації. Пояснення базується на побутових уявленнях та не завершується власним висновком.
Максимальна кількість балів 50 балів  
Всього 100 балів  

Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 434 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)