АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Перегородки. Перегородки являють собою внутрішні огороджуючи вертикальні частини будівлі і служать для розділу приміщень і їх звукоізоляції

Прочитайте:
  1. Перегородки.

Перегородки являють собою внутрішні огороджуючи вертикальні частини будівлі і служать для розділу приміщень і їх звукоізоляції.

Використані цегляні перегородки перегородки товщиною 120мм. Вони виготовленні з гіпсобетону класу В3,5, щільністю 1100кг/м3 з армуванням дерев’яним каркасом. Для цих панелей використано бетон на гіпсових в’яжучих, для санітарних кабін санвузлів використано бетон на гіпсоцементопуцолановому в’яжучому з класом бетону В5. Каркас панелей виконаний з дерев’яних рейок однакової товщини, виготовлених зі здорової деревини хвойних порід (не нижче третього сорту). По периметру і по контуру дверних прорізів передбачають обв’язку з дерев’яних брусків, з’єднаних з брусками каркаса панелей. В панелях є стальні монтажні петлі, які встановлюються на всю висоту панелі. Частота розміщення петель – 1 петля не більш ніж на 1,5 дожини панелі перегородки.

Перегородки встановлюють на розчині на панелі перекриття, а до верхньої панелі перекриття кріплять спеціальними йоржами.

Шви по периметру ретельно замазують. Вертикальні стики перегородок на довжині 100 мм від верхнього перекриття заливають пластичним гіпсовим розчином. Горизонтальні стики перегородок з перекриттям проконопачують з укріпленням паклею або мінеральною ватою і промазують гіпсовим розчином. Законопачені стики перегородок проклеюють смугами тканини та зашпакльовують під фарбування або під обклейку шпалерами. Одну з одною перегородки по вертикалі з’єднують також за допомогою кріпильних стальних накладок, що прибиваються цвяхами.

 


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 454 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)