АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Підлога. Підлоги в житловому будинку виконують на міжповерхових перекриттях, на перекриттях над холодним підпіллям та на ґрунті для створювання поверхні

Прочитайте:
  1. Підлога.

Підлоги в житловому будинку виконують на міжповерхових перекриттях, на перекриттях над холодним підпіллям та на ґрунті для створювання поверхні, яка відповідає усім вимогам комфорту.

Підлога по ґрунту виконана у підвальному приміщені та має таке конструктивне рішення: граншлак 200 мм, бетонна стяжка 100 мм, яка виконана з бетону марок М75, М100.

Підлога з покриттям з лінолеуму на теплій підоснові – основна конструкція панельних будівель. Підлоги з лінолеуму еластичні, безшумні, добре опираються до тертя, легко миються. Використання цих підлог в будівництві значно зменшує трудомісткість та витрати робіт по влаштування підлог.

Перед укладанням полотна лінолеуму його кроять в килим, який точно відповідає розмірам приміщення. При цьому поверхня на яку укладають лінолеум має бути рівною. Для цього під покриття підлоги влаштовують вирівнюючу сполошну стяжку. Лінолеум приклеюють до основи спеціальним клеєм та закріплюють плінтусами по периметру кімнати. Таким чином конструктивне рішення підлог має вигляд: підлога першого поверху – пароізоляція 10 мм, плити мінераловатні 120 мм, цементна стяжка 30 мм, лінолеум теплоізоляційний 10 мм; міжповерхова підлога – цементна стяжка 30 мм, лінолеум теплоізоляційний 10 мм.

Підлога горищного перекриття виконана таким чином: пароізоляція 10мм, утеплювач 120 мм, цементна стяжка 40 мм.

В санвузлах та кухнях укладені підлоги з керамічних плиток. Вони водостійкі, гігієнічні та зносостійкі. До недоліків таких підлог відноситься їх жорсткість та велика величина показника теплоусвоєння. Плитки укладають на шар цементного розчину по стяжці. В санвузлах під шар цементного розчину укладають гідроізоляцію з двох шарів руберойду на гарячій мастиці.


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 337 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)