АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Інші види абортів

Прочитайте:
  1. Види абортів.

На терміну 18-27 тижнів часто застосовується метод інтраамніального введення рідин. Після розширення шийного каналу в матку вводиться довга товста голка, що проколює плодовий міхур і відсмоктує деяку кількість плодових вод. Після цього по цій голці в матку вводиться рівний обсяг концентрованого розчину повареної солі і глюкози. Згідно з науковими даними, на цих термінах у дитини вже з'являється чутливість, і смерть подібним чином є для нього найбільш болісною. Тільця дитини чорніють і зморщуються від зневоднювання й опіку концентрованим розчином солі. Через кілька годин після загибелі дитини починається родова діяльність, і організм жінки рятується від мертвого плоду.

При терміну вагітності до 27 тижнів може застосовуватися метод внутрішньовенного введення простогландинів, що викликають родову діяльність. На такому терміну дитини нерідко з'являються на світло живі і життєздатними, але врачі не застосовують ніяких терапевтичних заходів щодо відношення до них, залишаючи дитину умирати. Застосування простагландинів у потрібних дозах часто викликає різкі порушення в організмі жінки.

Операція малого кесарева перетину звичайно застосовується на терміну 18-27 тижнів, однак при необхідності може бути використана при терміну від 13 тижнів до самих останніх днів вагітності. При цій операції розкривається передня черевна стінка і передня стінка матки, після чого з матки віддаляється плід і всі навколишні його тканини, а стінка матки вискоблюється. При проведенні цієї операції на пізніх термінах плід звичайно вже буває життєздатним. У цьому випадку дитину кладуть на вікна між рамами або в холодильник для того, щоб він загинув від переохолодження. Важко повірити, що описана сцена - це не фрагмент фільму жахів, а реальних буден багатьох гінекологічних клінік і відділень міських лікарень.

Малопоширенні і малоефективні методи штучного переривання вагітності. До них відноситься голковколювання, при якому стимулюються рефлексогенні зони, що можуть викликати початок родової діяльності, і метод використання магнітофорних ковпачків, що надіваються на шийку матки і, створюючи сильні магнітні поля, викликають родову діяльність. Обоє ці методу застосовуються на ранніх термінах вагітності (голковколювання - до 10 тижнів, магнітофорні ковпачки - до 3 тижнів) і не дають ніякої гарантії результату. У будь-якому випадку після спровокованого цими методиками викидня необхідно хірургічне вискоблювання стінок матки.

 


Дата добавления: 2015-08-26 | Просмотры: 399 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)