АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Спосіб прогнозування плину віл-інфекції

Прочитайте:
  1. ВІЛ-інфікований пацієнт періодично обстежується з метою виявлення ознак - активізації процесу. Назвіть найбільш суттєву ознаку, що вказує на перехід ВІЛ-інфекції у СНІД.
  2. Дози основних антибактерійних препаратів, шлях, кратність та спосіб їх введення при менінгококемії
  3. З метою діагностики туберкульозу пацієнту призначена проба Манту. Який спосіб введення туберкуліну повинна застосувати медсестра ?
  4. З метою діагностики туберкульозу пацієнту призначена проба Манту. Який спосіб введення туберкуліну повинна застосувати медсестра ?
  5. З метою діагностики туберкульозу пацієнту призначена проба Манту. Який спосіб введення туберкуліну повинна застосувати медсестра ?
  6. З метою діагностики туберкульозу пацієнту призначена проба Манту. Який спосіб введення туберкуліну повинна застосувати медсестра ?
  7. З метою діагностики туберкульозу пацієнту призначена проба Манту. Який спосіб введення туберкуліну повинна застосувати медсестра ?
  8. Засоби, що застосовуються для лікування ВІЛ-інфекції
  9. ІІ спосіб:
  10. ІІ спосіб:

Спосіб лабораторної діагностики віл-інфекції

Спосіб діагностики Віл-інфекції полягає в тому, що обчислюють коефіцієнт "схованих" антитіл до ВІЧ, для чого сироватку хворого розділяють на дві фракцій за допомогою інообмінної хроматографії на ОАЕ-50 сефрадексі, потім визначають оптичну щільність (ОП) цільної сироватки і двох фракцій і по сумарному відношенню ОП 1 і 2 фракції до ОП цільної сироватки обчислюють коефіцієнт "схованих" антитіл. При значенні коефіцієнта "схованих" антитіл 1,92 прогнозують важкий плин Віл-інфекції.

 

Спосіб діагностики імунодефіциту при віл-інфекції

Спосіб використовується для діагностики імунодефіциту Віл-інфекції, що носить прогресуючий характер. Спосіб здійснюють шляхом визначення кандидоносительства в сечі і калі. Ранньою ознакою що розвивається иммунодефецита є кандидоносительство, що передує кандидозу і зниженню СВ4-кліток у крові. Спосіб збільшує чутливість діагностики в ранній термін.

 

Спосіб прогнозування плину віл-інфекції

Метою винаходу є підвищення точності прогнозу плину Віл-інфекції. Це досягається тим, що в хворого, інфікованого ВИЧ, беруть кров, визначають лімфоцитарную фракцію, проводять тотальне виділення ДНК лімфоцитів і виявляють вірусні агенти з групи Herpesviridae. При наявності двох і більш вірусів прогнозують важкий плин захворювання і визначають характер превентивної терапії.

 


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 375 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)