АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Порушення ритму і провідності серця

Прочитайте:
  1. B Сповільненням ритму серцевих скорочень
  2. D. З порушенням вуглеводного обміну
  3. II. Анемії внаслідок порушення утворення еритроцитів та гемоглобіну.
  4. Адміністративна відповідальність за порушення податкового законодавства
  5. Аритмії та блокади серця.
  6. АУСКУЛЬТАЦІЯ СЕРЦЯ
  7. Вимір провідності пластин довільної геометричної форми
  8. Вкажіть характерну локалізацію виразки, зумовлену порушенням венозного кровообігу на нижніх кінцівках?
  9. Вроджені вади серця.
  10. Гострі та хронічні порушення артеріальної прохідності.

Аритмії серця (грец. αне і ρυθμοςритм) — група порушень діяльності серця, пов'язаних з розладом ритмічності, послідовності і сили скорочень серцевого м'яза.

 

 

Нейроциркуляторна дистонія-Це поліетіологічне захворювання, що характеризується розладами нейроендокринної регуляції з різноманітними клінічними симптомами, виникаючими на фоні стресових впливів та які відрізняються доброякісністю перебігу та сприятливим прогнозом.

Профілактика хвороб серця

Вести здоровий спосіб життя, активно займатись спортом, раціонально харчуватись, не мати шкідливих звичок (вживання алкоголю, тютюнопаління, наркотики), не переїдати, не знаходитись довго у сидячому положенні, регулярно проходити медичні обстеження.

Під час тренування потрібно контролювати частоту пульсу. Він не повинен перевищувати 150 ударів за хвилину. Фізичні вправи потрібно робити на свіжому повітрі або у добре провітрюваному приміщені.

 


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 422 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)