АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Керівникам установ і закладів освіти

Прочитайте:
  1. А.2.1. Для установ, що надають первинну медичну допомогу
  2. Автоматические мысли и установки.
  3. В Черкассах и Днепропетровске установили символические виселицы. Черкассы, 07.03.2014
  4. В2. Установите соответствие между особенностями образа жизни и строения и разными кишечнополостными, для которых эти особенности характерны
  5. Диагностика сепсиса, ассоциированного с центральным венозным катетером, основана на установлении синдрома системного воспалительного ответа плюс одно из клинических состояний
  6. Древность установления брака
  7. Защита установки
  8. Значення самоосвіти і самовиховання в житті та діяльності фельдшера і акушерки. Підвищення кваліфікації. Атестація професійного рівня
  9. Использование неравновесных и равновесных ситуаций в деятельности экономиста-практика. Предприниматель как субъект установления равновесия.

Головам обласних та Київської міської державних адміністрацій

Міністерство охорони здоров’я України інформує, що Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Литовським національним центром крові у вересні-грудні 2015 року проводять Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя» (далі – Конкурс).

Основними завданнями Конкурсу є: формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в У країні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.

Конкурс проводитиметься серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студентів 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки на тему: «Здай кров заради життя».

Конкурс проводиться в два тури. Перший тур проводять регіональні організаційні комітети (відповідно до Положення, що додається). Другий завершальний тур проводить організаційний комітет, який формується організаторами Конкурсу.

Підсумки фінального туру Конкурсу буде оголошено не пізніше 18 грудня 2015 року, а його переможці, за можливості, будуть запрошені у міжнародну поїздку до Литовської Республіки.

Просимо організувати проведення Конкурсу на місцях з інформуванням учнівської та студентської молоді, громадських організацій і засобів масової інформації.

Додаткова інформація на сайті Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця»: www.sds.in.ua.

Додаток на: 3 арк.



Додаток до листа МОЗ України

від 14.09.2015 № 0623-58/487/1145/29967

   

Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 311 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)