АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Нарощене волосся. Як доглядати? Правила і секрети.

Прочитайте:
  1. III. Правила захода судов в морские порты и выхода судов из морских портов
  2. IV. Правила стоянки судов в морских портах и на подходах к ним
  3. VI. Правила обеспечения экологической безопасности, соблюдения карантина в морских портах
  4. VII. Правила выполнения маневров, связанных с прохождением судов относительно морских дноуглубительных судов при встречном плавании
  5. VIII. Правила ледокольной проводки судов
  6. XI. Требования к правилам личной гигиены больных, медицинского и обслуживающего персонала лечебного учреждения
  7. А. МЕТОД СПИНАЛЬНОЙ АНГИОГРАФИИ 1. Общие правила, оборудование, показания
  8. Бинт і його елементи, правила накладання бинтових пов’язок
  9. Важные правила, которые следует тщательно изучить и запомнить
  10. Виды и средства транспортной иммобилизации. Правила выполнения транспортной иммобилизации.

 

 

Догляд за нарощеним волоссям одне з найактуальніших питань на порядку денному, тому що якщо у вас виникло бажання купити і наростити волосся це в нинішній час не проблема - безліч пропозицій висипаються як з рогу достатку, а майстри з нарощування стають у чергу, пропонуючи вам свої послуги. І ось нарешті весь процес позаду - ви щаслива володарка густого і довгого волосся, про яке ви так давно мріяли! Але цим справа не закінчується. Цю красу потрібно вміти зберегти! Саме про це піде мова: як зберегти красу нарощеного волосся і здоров'я свого?

 

Тут ви знайдете для себе декілька простих правил по догляду за волоссям, а так само парочку маленьких хитрощів, які дозволять вам зберегти час і гроші.

 

Правило 1. Справі час - миття годину!

 

Навчиться правильно мити волосся - це вже наполовину пройдений шлях до успіху. Перед миттям волосся необхідно гарненько розчесати, починаючи від кінчиків і до капсул, потім акуратно прочесати волосся від коренів до капсул, так як там найчастіше утворюються сплутування. Після розчісування можна приступати до миття. Звичайно, у всіх дівчат різний тип шкіри голови - хтось миє голову раз на 4 дні, а хтось і кожен день. Якщо ви наростили волосся, то будьте готові до того, що щоденне миття шкодить нарощеному волоссю, так як це зайвий контакт з лугом, які міститься у шампуні. Постарайтеся підібрати для себе такий шампунь, який допоможе зберегти чистоту вашого волосся на тривалий час. Під час миття не перекидаєте волосся наперед і намагайтеся не терти і не путати його. Волосся повинне бути в своєму природному положенні, тоді лусочки між собою не сплутується, і проблем з розчісуванням волосся не буде, особливо це стосується тих, хто наростив велику густину волосся. Після миття нанесіть на волосся маску і потримайте деякий час. Маску для волосся краще підібрати жирну і живильну. Не наносіть маску на коріння волосся. Змийте маску теплою водою і промокніть волосся сухим рушником.

 

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Для нарощеного волосся не можна використовувати шампунь для сухого волосся, так як він провокує сповзання капсул, і так само не варто захоплюватися і шампунями для жирного волосся. Краще підібрати шампунь з нейтральним pH або дитячий шампунь. Також добре підійдуть безсульфатні шампуні і на основі відвару трав. Не можна терти волосся при митті - лусочки волосся розкриваються, і волоски сплутуються між собою. Тоді розчісування дуже хворобливе. Маска - дуже важливий компонент по догляду за волоссям, так як воно зрізане і не живиться від коренів, тому їх необхідно зволожувати і живити. Заборонено наносити маску або бальзам на корені волосся і капсули - це провокує руйнування кератину, і волосся просто «сповзе». Краще її нанести на середину довжини та кінчики. Тоді волосся добре наситяться і не зіпсуються капсули. Маску тримати потрібно від 30 хв до 2 годин. Після миття забороняється терти волосся рушником і сушити феном. Ніколи не розчісуйте мокре волосся і не спіть з мокрим волоссям! Наслідки будуть мати неповоротний характер.

 

Маленька хитрість. Якщо вам важко визначиться, з якої довжини починати наносити маску, можете скористатися простою хитрістю - зробіть з волосся хвіст, акуратно перетягнувши гумкою. Капсули сховаються, а на сам хвостик можна спокійно наносити маску або бальзам.

 


Дата добавления: 2015-11-25 | Просмотры: 226 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)