АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Індивідуальне навчально-дослідне завдання

Прочитайте:
  1. II. Завдання і функції спеціального будинку-інтернату
  2. II. Завдання та функції відділення і порядок надання соціальних послуг
  3. Вирішіть тестове завдання.
  4. Відповіді на завдання.
  5. Глава 1. Предмет і завдання патологічної фізіології. Основні поняття загальної нозології. Вчення про хворобу
  6. До завдання № 2
  7. Еталони відповідей на завдання по темі
  8. Завдання
  9. Завдання 1
  10. Завдання 1

 

Індивідуальне навчально-дослідне завдання є однією з форм організації навчального процесу у вищих закладах освіти, яка передбачає створення умов для якнайповнішої реалізації творчих можливостей студентів і має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти одержують в процесі навчання, а також застосування цих знань на практиці.

До індивідуальних завдань належить написання рефератів, есе, виконання розрахункових, графічних робіт, оформлення звітів, аналіз практичних ситуацій, підготовка реферативних матеріалів з публікацій по тих чи інших проблемах, власних досліджень до олімпіад, конференцій тощо. Складовою індивідуальних завдань є підготовка індивідуальних навчально-дослідних завдань.

Індивідуальні навчально-дослідні завдання виконуються студентами самостійно під керівництвом викладача. Як правило, індивідуальні навчально-дослідні завдання виконуються окремо кожним студентом. У тих випадках, коли завдання мають комплексний характер, до їх виконання можуть залучатися декілька студентів.

Метою індивідуального навчально-дослідного завдання є глибоке і повне висвітлення теми на основі узагальнення та критичного аналізу теоретичних основ досліджуваної проблеми, а також висловлення свого погляду й обґрунтування висновків з даної проблематики.

Підготовка ІНДЗ включає етапи:

вибір теми роботи;

підбір та ознайомлення з літературою за темою дослідження;

складання плану роботи та узгодження його з керівником;

збір, обробка, аналіз, узагальнення як теоретичного, так і фактичного матеріалу;

написання та оформлення ІНДЗ;

перевірка роботи керівником та отримання студентом рецензії на ІНДЗ;

переробка роботи згідно з отриманими зауваженнями;

захист ІНДЗ.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 511 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)