АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Основні вимоги до виконання та оформлення ІНДЗ

Прочитайте:
  1. V. Основні етапи заняття
  2. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  3. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  4. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  5. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  6. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  7. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  8. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  9. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  10. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу

 

Зміст ІНДЗ повинен відбивати сучасний рівень аналізу мікроекономічних процесів.

При цьому самостійний теоретичний підхід до виконання роботи вимагає не тільки ретельного вивчення літератури по даній темі, але й критичного аналізу різних точок зору по питанням, які розглядаються. Студенти повинні показати своє бачення проблеми аргументовано та переконливо.

Теоретичні положення і висновки ІНДЗ повинні бути пов’язані з існуючою практикою господарювання. Студенти повинні використовувати статистичний матеріал з офіційних джерел.

Складові ІНДЗ: титульний лист, зміст, вступ, виклад основного матеріалу теми, висновки, список використаної літератури, словник економічних понять та термінів.

Вступ повинен бути стислим (не більше 2 – 3 сторінок). В ньому треба обґрунтувати вибір теми, її актуальність, теоретичне та практичне значення, розкрити ціль, основні задачі ІНДЗ. Слід визначити, які питання залишаються дискусійними, які вчені займаються дослідженням цих проблем, ступінь розробки їх в економічній літературі.

В основному розділі (обсягом 20 – 25 сторінок) необхідно висвітлити ключові питання теми та пов’язати їх між собою.

Висновки до ІНДЗ (2-3 сторінки) - це узагальнений підсумок автора по базовим питанням теми. Висновки повинні бути стислими та зрозумілими. В цій частині роботи доцільно показати, яким чином було реалізовано ціль навчально-дослідницького завдання, яка була поставлена на початку дослідження.

До списку літератури треба включати ті джерела, які були використані в ході написання роботи (не менше, ніж 15 – 20 джерел).

Словник економічних термінів та понять складається з назв та визначень базових економічних законів, категорій і термінів, які було використано в роботі.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 1467 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)