АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ІІ. ВИХОВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ НА ТРАДИЦІЯХ ІСТОРІЇ ТА КУЛЬТУРИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

Прочитайте:
  1. V. ХУДОЖНЬО – ЕСТЕТИЧНЕ ВИХОВАННЯ.
  2. Використання партограми є обов’язковим на всіх рівнях надання акушерської допомоги та виключає одночасні записи в історії пологів.
  3. Дайте визначення анатомії як науки, її значення для фахівця з фізичної культури та здоров’я людини.
  4. Етапи виділення чистої культури аеробних бактерій (середовища, маніпуляції, значення). Приклади аеробних та факультативно анаеробних бактерій латиною.
  5. З історії науки
  6. З історії науки
  7. З історії науки
  8. З історії науки
  9. З історії науки
  10. З історії науки

МЕТА: Пропагування кращих здобутків національної культури та духовної спадщини, відродження національних свят і обрядів, популяризація притаманних українському народові сімейних цінностей, виховання патріотизму та поваги до історичної спадщини української держави.

№ п/п Заходи Термін виконання Відповідальні Примітка
2.1 Провести заходи естетичного спрямування: відвідування вистав міського театру, виставочного залу, організація зустрічей з діячами культури і мистецтва. на протязі навчального року Доценко К. Шкрабалюк Б. Юрков О.  
2.2. Провести конкурс плакатів та студентських літературних творів присвячених 72-річчю утворення Дзержинського району Вересень Кротовська К.  
2.3 Провести конференцію до Дня соборності України Січень 2009 Доц.каф. СГД Романец Н.Р., студ.рада  
2.4 Організувати заходи з нагоди 47- річчя створення КМФ Вересень, жовтень Сістеров О. Доценко К.  
2.5 Прийняти участь у підготовці міського свята до 234-ї річниці заснування м.Кривого Рогу Травень Студ.рада  
2.6 Прийняти участь у міських заходах в рамках міської акції «Незгасима свічка», присвяченої 75 роковинам Голодомору в Україні 1932-1933 рр. листопад Коломоєць Т.Г., студ.рада.  


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 403 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)