АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ІV МОРАЛЬНО – ПРЕВЕНТИВНЕ ВИХОВАННЯ

Прочитайте:
  1. V. ХУДОЖНЬО – ЕСТЕТИЧНЕ ВИХОВАННЯ.
  2. V1:МОРАЛЬНО-ЭТИЧЕСКОЕ И ПРАВОВОЕ ЗНАЧЕНИЕ ВРАЧЕБНЫХ ОШИБОК
  3. Антигенпрезентирующие клетки: виды, роль в формировании клеточного и гуморального иммунного ответа.
  4. В гуморальном иммунном ответе эффекторными клетками являются В-лимфоциты. Регуляцию антителообразования осуществляют Т-хелперы и Т-супрессоры.
  5. Взаємозв’язок нервової і гуморальної регуляції в організмі людини. Поняття про стрес та фактори, які його спричиняють.
  6. Гуморальна регуляція, її відмінності від нервової. Характеристика факторів гуморальної регуляції.
  7. Значение и место гуморальной регуляции
  8. Значення самоосвіти і самовиховання в житті та діяльності фельдшера і акушерки. Підвищення кваліфікації. Атестація професійного рівня
  9. И нейрогуморальной регуляции

МЕТА: Формування психологічних та морально – вольових якостей, особистісних поглядів на сучасні події; формування правової свідомості, почуття законності; докорінне підвищення правової культури. Профілактика вживання наркогенних речовин.

№ п/п Заходи Термін виконання Відповідальні Примітка
4.1 Акція “Пам’ять” - Зустріч з ветеранами ВВВ - До 63-річчя звільнення України від німецько-фашистських загарбників - До Дня звільнення Кривого Рогу від німецько-фашистських загарбників 26.10.2008 09.05.2009   22.02.2009 Доценко К. Шкрабалюк Б. Юрков О.  
4.2 Свято до Дня Збройних Сил України 08.12.08 Доценко К. Нікуліна У. Колдорарь О.  
4.3 Надання шефської допомоги дітям школи-інтернату № 1 та дитячому будинку № 2 На протязі року Скворцов М. Новосад С.  
4.4 Провести анкетування з метою виявлення студентів пільгових категорій Вересень 2008 Скворцов М.  
4.5 Організувати літній відпочинок для студентів-сиріт у спортивно-оздоровчому таборі „Дружба” Липень – серпень Скворцов М.    
4.6 Організувати безкоштовне відвідування кінотеатрів, дискотек студентами-сиротами Протягом року Скворцов М. Юрков О.  
4.7 Проводити бесіди зі студентами з питань морально-етичного і правового виховання Протягом року Доценко К. Шкрабалюк Б.    
4.8 Організація та проведення зустрічей студентів 1-3 курсів з працівниками правоохоронних органів Протягом року Доценко К. Шкрабалюк Б.  
4.9 Організація та проведення лекцій на медико-профілактичні теми   Протягом року Доценко К. Кротовська К.  
4.10 Проведення акцій: - «Скажи ні наркотикам та тютюну» - «Молодь за здоровий секс» Грудень, травень Доценко К. Сістеров О.  
4.11 Прийняти участь в урочистому заході з нагоди нагородження стипендіатів персональної стипендії ім. В.Гурова. Жовтень Коломоєць Т.Г., Доценко К.П.  


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 326 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)