АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Е. Синдром затримки розвитку плода.

Прочитайте:
  1. A. Вивільнення ручок і голівки плода.
  2. A. Ишемический инсульт в стволе мозга в русле вертебробазилярной системы. Альтернирующий синдром Вебера
  3. A. Синдром Віскотта-Олдрича
  4. A. Синдром Паркинсонизма.
  5. A. Синдром шейного утолщения.
  6. B. Синдром межреберной невралгии.
  7. B. Синдром Рейтера
  8. C. Продолговатый мозг, синдром Джексона.
  9. C. Синдром Таласа-Ханта.
  10. D Синдром склерокистозных яичников

248. Обстежуючи вагітну в жіночій консультації, лікар виявив, що матка збільшена до 6-7 тижнів вагітності. Матка м’якої консистенції, але під час дослідження кінчики пальців обох рук легко зближуються в області перешийка. Які ознаки вагітності виявив лікар?

А. Горвіца-Гегара.

В. Піскачека і Снегірьова.

С. Гентера і Піскачека.

D. Губарева і Гауса.

Е. Снегірьова і Гентера..

.

249. У роділлі М. 22 років, вагою 80 кг, через 10 хвилин після нарождення плода вагою 4100 г, довжиною 53 см, самостійно відшарувався та виділився послід та 100 мл крові. Матка скоротилась. Через 10 хвилин кровотеча з'явилася знову, крововтрата сягнула 300 мл. Яка крововтрата вважається припустимою для роділлі?

А.1000 мл

В. 500 мл

С. 650 мл

D. 400 мл

Е. 30 мл

250. Перші термінові роди, І період родів. Положення плода поздовжнє, голівка плода малим сегментом у вході в малий таз. Серцебиття плода ясне, ритмічне, 140 уд/хв., справа нижче пупка. Відійшли навколоплодові води. При внутрішньому дослідженні: шийка матки, згладжена, розкриття вічка 6 см, плодовий міхур відсутній. Голівка плода фіксована у вході в малий таз, стрілоподібний шов в лівому косому розмірі, мале тім'ячко справа ближче до лона. Вкажіть позицію та вид позиції плода.

А.Друга позиція, передній вид

В.Друга позиція, задній вид.

С.Перша позиція, передній вид.

D.Перша позиція, задній вид.

Е.Високе пряме стояння стрілоподібного шва.

 

251. До жіночої консультації звернулась жінка з відчуттям рухів плода в матці. При зовнішньому обстежені виявлено лікарем: рухи плода у матці при пальпації, визначення частин плода в матці, при аускультації була відмічена реєстрація серцевих скорочень плода. При УЗД визначена вагітність. Яка ознака вагітності не відноситься до достовірних ознак?

А.Визначення частин плода при пальпації (прийоми Леопольда).

В.Визначення рухів плода під час пальпації.

С.Реєстрації серцевих скорочень плода за допомогою аускультації.

D.Відчуття рухів плода самою вагітною.

Е.Ультразвукової реєстрації плодового яйця.

 

252. Другі термінові роди, І період родів. Положення плода поздовжнє, голівка плода притиснена до входу в малий таз. Серцебиття плода ясне, ритмічне, 140 уд/хв., зліва нижче пупка. При внутрішньому дослідженні: шийка матки, згладжена, розкриття вічка 5 см, плодовий міхур цілий. Голівка плода притиснена до входу в малий таз. Стрілоподібний шов в правому косому розмірі, мале тім'ячко справа ближче до крижової кістки. Вкажіть позицію та вид позиції плода.

А.Перша позиція, задній вид.

В.Перша позиція, передній вид.

С.Друга позиція, передній вид.


Дата добавления: 2015-12-16 | Просмотры: 545 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)