АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Належить до инь.

Прочитайте:
  1. Визначте препарат, групу до якої він належить, показання до застосування, спосіб застосування, форму випуску.
  2. До якої фармацевтичної групи належить фамотидин?
  3. Що належить до центральної та периферійної частин нервової системи?

Є відцентровим.

Зовнішній хід: починається на грудній клітці в четвертому межреберье, підіймається вгору, йде по передній серединній лінії плеча, передпліччя, зап'ястка, долоні закінчується на латеральній поверхні нігтьової фаланги третього пальця кисті.

¶ Свідчення до застосування: болі в області серця, неврогенна тахікардія, захворювання серця, психічні захворювання і розлади, тривожні стани.

Внутрішній хід: починається з перикарду, йде до поверхні грудної клітки, віддаючи гілку до трьох полостям тіла.

¶ Свідчення до застосування: болі в грудній клітці з іррадіацією в спину, болі по ходу меридіана, міжреберна невралгія.

Кількість крапок – 9.

Десятый меридиан – меридиан трёх полостей (TR).

X. меридіан потрійного обігрівача (TR).

Час максимальної активності 21 – 23ч.

Належить до ян.

Є доцентровим.

Зовнішній хід: починається з ульнарной поверхні нігтьової фаланги 4 – го пальця кисті, йде по задній серединній поверхні кисті, передпліччя і плеча, переходить на трапецієвидний м'яз, шию, огинає ззаду і зверху вушну раковину, закінчуючись на зовнішньому крае брові.

¶ Свідчення до застосування: болі в області шиї, потилиці, плечового пояса, артрити суглобів руки запальні процеси в області сосцевидного відростка, очні хвороби.

Внутрішній хід починається в надключичній ямці, йде вниз усередині грудної порожнини, проходить діафрагму, йде через середню і нижню порожнині.

¶ Свідчення до застосування: порушення терморегуляції, головний біль, біль в заднелатеральной поверхні плеча.

Кількість крапок – 23.

Пятый меридиан - меридиан сердца (С).

V. Меридіан серця (С).

Час максимальної активності 11 – 13ч.

Належить до инь.

Є відцентровим.

Зовнішній хід: починається в пахвовій западині, йде по передневнутренней лінії плеча, передпліччя і кисті, закінчується на нігтьовій фаланзі мізинця з латеральної сторони.

¶ Свідчення до застосування: болі в області серця, порушення серцевого ритму, недостатність мозкового кровообігу, наслідки перенесеного інсульту, головний біль.

Внутрішній хід йде від серця до трахеї, горла, гортані, доходить до очного яблука, і йде в головний мозок, друге відгалуження з'єднується з тонкою кишкою.

¶ Свідчення до застосування: болі в області серця, аритмії, органічні захворювання серця, стан турботи, зниження пам'яті.

Кількість крапок – 9.

Шестой меридиан – меридиан тонкого кишечника (IG).

VI. Меридіан тонкого кишечнику (IG).

Час максимальної активності 13 – 15ч.

Належить до ян.

Є доцентровим.

Зовнішній хід: починається з ульнарной поверхні нігтьової фаланги 5 – го пальця кисті, йде по задній зовнішній поверхні кисті, передпліччя і плеча, до акромиальному відростка лопатки, остюка лопатки, до надключичної ямки, де починається внутрішній хід меридіана, потім продовжується на шию, нижню щелепу, доходить до зовнішнього кута очі і закінчується перед козелком вушної раковини.

¶ Свідчення до застосування: болі по ходу меридіана, а також в потилиці і голові, набрякнув і болі в області шиї і особи.


Дата добавления: 2015-11-26 | Просмотры: 379 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.005 сек.)