АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Презентаційна частина

Прочитайте:
  1. А.1 Паспортна частина
  2. А.1. Паспортна частина
  3. А.1. Паспортна частина
  4. А.1. Паспортна частина
  5. А.1. Паспортна частина
  6. А.1. Паспортна частина
  7. А.1. Паспортна частина
  8. А.2 Загальна частина
  9. А2 Загальна частина
  10. Вільна частина верхньої кінцівки

Презентація являє собою послідовно зорганізовані світлини, малюнки, таблиці, графіки, схеми і короткі пояснення до них, а також відеоаудіоматеріали, що ілюструють доповідь під час захисту курсової роботи.

Матеріали до презентації доповіді можуть бути подані в цифровій формі у вигляді презентацій. Для цього рекомендується засвоїти найпростіші навички й прийоми роботи з найпоширенішою сучасною презентаційною програмою “ MS-PowerPoint ”.

Побудова презентації й техніка виконання можуть бути довільними. Обов’язковими є такі аркуші:

1. Назва навчального закладу, кафедри, назва доповіді, ім’я та прізвище студента, курс, шифр і номер групи;

2. Обґрунтування вибору теми, тобто її актуальність;

3. Блок-схема дослідження;

4. Висновки до курсової роботи.

Слід пам’ятати, що презентація ні в якому разі не може дублювати доповідь, особливо текстом. Презентація лише ілюструє її, тобто за допомогою візуальних засобів сприяє урозумінню положень доповіді. Тому слід пам’ятати, що презентацію не можна перевантажувати текстом. Увесь необхідний ілюстративний матеріал у презентації подають переважно в графічному вигляді. Пояснювальним текстом є сама докладна усна доповідь.

Використання студентом кольорів, шрифтів, анімаційних засобів, аудіо- чи відеофайлів, ускладненої графіки та додаткового художнього оформлення вітається, але не є обов’язковим. Головна умова – доповідь має бути інформаційно насиченою, строгою, добре структурованою і достатньо проілюстрованою, але при цьому лаконічною. Використовувані технічні засоби мають бути достатніми, функціональними, але не зайвими.

 



Дата добавления: 2015-10-19 | Просмотры: 404 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)