АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Робота стенду при завантаженні відлагоджуваиої програми

Прочитайте:
  1. ЗМІСТ ПРОГРАМИ
  2. КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА
  3. Лабораторна робота № 12
  4. Лабораторна робота №1
  5. Лабораторна робота №3
  6. Лабораторна робота №4
  7. Медико-генетичне консультування та скринуючі програми
  8. Практична робота: «ПАТОФІЗІОЛОГІЯ ЗОВНІШНЬОГО ДИХАННЯ»
  9. Робота 1. Аналіз будови рефлекторної дуги.
  10. Робота 1. Визначення МПС методом пошкодження.

 

 

Схема електрична принципова учбово-відлагоджувального стенду розміщена в Додатку №1. Перелік інтегральних мікросхем, а також їхні аналоги, що використані в стенді - у таблиці №5.

Програма-завантажник знаходиться в мікросхемі пам'яті (DD4) 27С64/КР573РФ6, вона проводить ініціалізацію послідовного прийомопередатчика ОЕОМ (DD2), перевіряє наявність і об'єм пам'яті даних, при цьому програма-завантажник не порушує цілісність даних у пам'яті програм. Програма-завантажник формує на індикаторі HG1 число - об'єм пам'яті даних у кілобайтах. (Надалі пам'ять даних буде використовуватися як пам'ять програм ОЕОМ).

При надходженні даних з послідовного порту персонального комп'ютера в послідовний порт (роз'єм Х2) стенду, ОЕОМ записує їх у пам'ять даних (DD19) ДО573РУ17/6264. Сигнали керування - РМЕ, WR, RD, ALE, що формуються процесором і необхідні для звертання до пам'яті даних надходять через мультиплексор вибірки (DD10) КР1533КП11. Після прийняття останнього байта програма завантажник формує сигнал на виході Р 1.3, що у випадку встановлення перемички Х6 викликає переключення тригера (DD12-2,DD12-3) К555ЛАЗ відповідно^ мультиплексора вибірки в режим, при якому мікросхема (DD19) пам'ять даних використовується ОЕОМ як пам'ять програм, а мікросхема (DD18) 573РУ17 використовується як пам'ять даних. (Див. схему електричну принципову). Одночасно з запуском програми загоряється світлодіод НІЛ. При цьому мікросхема (DD4), у якій знаходиться програма- завантажник -відключена.

Кнопка S13. необхідна для перезапуску завантаженої з ПК програми, що' розташована в пам'яті програм (DD19). і

Кнопка S14, необхідна для формування сигналу скидання на вході RST процесора, тобто переводу стенда в режим роботи ОЕОМ від програми завантажника - очікування прийому даних з послідовного порту. Процесор готовий приймати дані в пам'ять даних. При натисканні кнопки S14, загоряється світлодіод HL1. При цьому можлива новий чанне програми в стенд із

персонального комп'ютера. При передачі даних з персонального комп'ютера в стенд, комп'ютер на лінії RI послідовного порт)' формується сигнад, що через транзистор VT1, аналогічно кнопці S14, скидає процесор.


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 446 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)