АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Метеоризм. - Що маєшЖивіт роздувся, як куля братів Монгольф'є

Прочитайте:
  1. Аэрофагия, газообразование, метеоризм
  2. Боли, возникающие при метеоризме
  3. МЕТЕОРИЗМ
  4. Метеоризм
  5. Метеоризм Вата-типа
  6. Метеоризм желудка и кишечника
  7. Метеоризм.
  8. НЕОТЛОЖНАЯ ПОМОЩЬ ПРИ МЕТЕОРИЗМЕ
  9. СИНДРОМ МЕТЕОРИЗМА

- Що було Об'ївся гороху. Або кислої капусти, або бородінського хліба, або іншого багатого клітковиною продукту.

- Що маєш Живіт роздувся, як куля братів Монгольф'є. Радість майбутнього зльоту затьмарюють: болі-сутички в нижній частині живота, відчуття тяжкості і розпирання, відрижка, гикавка.

- У чому справа Це гази. У здорової людини в кишечнику має бути в середині 900мл газів, необхідних для підтримування тонусу і перистальтики. Поглинене тобою ударне кількість клітковини активізувало бродильні процеси, які призвели до підвищеного газоутворення і розтягування стінок кишки. Причиною може бути і аерофагія (заковтування повітря) в слідстві стресу, поспішного проковтування шматків не пережованої їжі, непомірного вживання сильногазованих напоїв і пристрасть базікати за столом.

- Що буде Прийми активоване вугілля, таблетку но-шпи, ферментні препарати типу фестала і полеж у відокремленому місці, поки зайві гази не покинуть твій кишечник. Якщо ти не хочеш щільно підсісти на активоване вугілля, спробуй визначити, який саме продукт є винуватцем твоїх проблем, і виключи його з раціону. І взагалі їж почастіше, але менші. Якщо відчуття роздутості не покидає тебе кілька днів або повертається до тебе із завидною регулярністю, розізнаєш до доктора. Метеоризм може бути симптомом багатьох серйозних захворювань. Наприклад, цирозу печінки.


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 400 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)