АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Апендицит

Прочитайте:
  1. АПЕНДИЦИТ І ВАГІТНІСТЬ

- Що було Зазвичай нічого негожого і паранормального.

- Що маєш Раптовий біль під ложечкою або в області пупка. Потім вона переміщується вправо і посилюється при натиску, русі, покашлювання і спробах лягти на лівий бік.

- У чому справа Апендицит - запалення червоподібного відростка сліпої кишки. З невідомої науці причини в відростку розплодилася патогенна мікрофлора зразок кишкової палички і виділяє токсини, які руйнують слизову оболонку. У вогнище ураження відправилися лейкоцити і, загинувши в нерівній боротьбі, утворили гній. Тому і болить. Рідко, але буває, що апендикс закупорюється - перекручується або засмічується якоюсь гидотою.

- Що буде Коли приїде «швидка», тобі будуть довго і різноманітно тиснути на хворе місце, уточнюючи симптоми (їх більше 120). Переконавшись у тому, що ти не втілюються, відправлять до лікарні. Аналіз крові з вени, УЗД, рентген або діагностична лапароскопія. Якщо діагноз підтвердиться - невелике хірургічне втручання (можливо через той же лапароскоп) і швидке одужання. Але це якщо ти все зробив вчасно. Будеш терпіти - дочекаєшся ускладнень. Аж до перитоніту. Якщо трапилося страшне і напад застав тебе в екстремальному поході по тайговій глушині, нічого не їж і не пий, прикладай холод до хворого місця, приймай будь-які наявні в наявності антибіотики. Добираючись до найближчого лікаря, природно.


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 336 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)