АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

II. Переривання небажаної вагітності у строк до 12 тижнів вагітності

Прочитайте:
  1. Fieldnames( s ) - возвращает массив строк с именами всех полей
  2. III. Переривання вагітності, строк якої становить від 12 до 22 тижнів вагітності
  3. АДАПТАЦІЯ ОРГАНІЗМУ МАТЕРІ ДО ВАГІТНОСТІ
  4. Ампутационные ножи – малые, средние, остроконечные, резекционные, обоюдоострые – их применяют для ампутации конечностей, при проведении вскрытия трупов.
  5. Благодарственные строки
  6. Ведення вагітності
  7. Ведення переношеної вагітності
  8. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ВАГІТНОСТІ І ДАТИ ПОЛОГІВ
  9. Вираховування строку вагітності.

2.1. Операція (процедура) штучного переривання небажаної вагітності проводиться за місцем звернення вагітної жінки в акредитованих закладах охорони здоров'я II та III рівнів із застосуванням безпечних методик відповідно до Клінічного протоколу.

2.2. При направленні пацієнтки до акредитованих закладів охорони здоров'я II та III рівнів видається форма первинної облікової документації N 028/о "Консультаційний висновок спеціаліста", затверджена наказом МОЗ України N 110, зі штампом закладу охорони здоров'я, в якому зазначаються найменування закладу охорони здоров'я, до якого направляється вагітна жінка для переривання вагітності, строк вагітності, а також результати обстеження, проведені відповідно до Клінічного протоколу.

2.3. Операція (процедура) штучного переривання небажаної вагітності здійснюється після обов'язкового підписання вагітною жінкою інформованої добровільної згоди вагітної жінки на проведення операції (процедури) штучного переривання небажаної вагітності за формою, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 24 травня 2013 року N 423.

2.4. Операція (процедура) штучного переривання небажаної вагітності здійснюється лікарями-акушерами-гінекологами акредитованих закладів охорони здоров'я II та III рівнів, які мають відповідні підготовку та досвід.

2.5. У разі переривання вагітності лікарями-акушерами-гінекологами в амбулаторному закладі відомості вносяться до форми N 025/о за даними форми первинної облікової документації N 069/о "Журнал запису амбулаторних операцій (процедур)", затвердженої наказом МОЗ України N 110, та до форми первинної облікової документації N 003-1/о "Медична карта переривання вагітності", затвердженої наказом Міністерства охорони здоров'я України від 24 травня 2013 року N 423 (далі - форма N 003-1/о).

2.6. Форма N 003-1/о заповнюється у всіх випадках переривання вагітності строком до 12 тижнів, крім абортів за медичними показаннями за наявності тяжких супутніх захворювань. У цих випадках заповнюється форма первинної облікової документації N 003/о "Медична карта стаціонарного хворого", затверджена наказом МОЗ України N 110 (далі - форма N 003/о).

У випадках виникнення ускладнень під час або після операції (процедури) штучного переривання небажаної вагітності, що вимагають надалі перебування жінки в стаціонарі, записи здійснюються у формі N 003/о. Відповіді повинні бути надані на всі зазначені в карті запитання шляхом підкреслювання і вписування інформації, якої бракує.

2.7. У разі переривання небажаної вагітності лікарями-акушерами-гінекологами в гінекологічному стаціонарі відомості вносяться до форми первинної облікової документації N 001/о "Журнал обліку прийому хворих у стаціонар та відмов у госпіталізації" (далі - форма N 001/о), до форми первинної облікової документації N 008/о "Журнал запису оперативних втручань у стаціонарі" (далі - форма N 008/о), затверджених наказом МОЗ України N 110, та до форми N 003-1/о.

2.8. У випадку виникнення ускладнень під час або після проведення операції (процедури) штучного переривання небажаної вагітності в амбулаторних умовах вагітна жінка терміново госпіталізується до стаціонарного відділення акредитованого закладу охорони здоров'я II та III рівнів.


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 460 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.005 сек.)