АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

завершальна частина

Прочитайте:
  1. II.3 Управління ризиком для якості, як частина розробки
  2. завершальна частина
  3. Завершальна частина
  4. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА.
  5. І. ПАСПОРТНА ЧАСТИНА
  6. ІІ. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА
  7. Паспортна частина
  8. ПАСПОРТНА ЧАСТИНА
  9. Частина І. Теоретична

На цьому занятті Ви ознайомились з загальними положеннями щодо організації речового забезпечення особового складу військової частини у період відмобілізування. Завдяки правильній організації речового забезпечення особового складу військової частини досягається своєчасне та повне речове забезпечення о/с та створюються нормальні побутові умови для військовослужбовців. Цьому сприяють правильна експлуатація, своєчасне обслуговування об’єктів служби та правильна організація ЛПО о/с.

Усі ці заходи дозволяють значно покращувати боєздатність віськовослужбовців, побутові умови, що в кінці впливає на стан бойової готовності частини та своєчасністьвідмобілізування.

Речова служба, начальник речової служби частини виконують складні і відповідальні завдання по забезпеченню особового складу підрозділів речовим майном під час відмобілізування.. Щоб успішно, своєчасно і якісно їх виконати, начальник речової служби повинен знати послідовність, зміст своєї роботи і методику відпрацювання плануючих документів.

З матеріалу лекції Ви зрозуміли, що процес речового забезпечення особового складу військової частини у особливий період є клопітка і відповідальна справа, без якої не може існувати взагалі увесь процес забезпечення військ, тому на Вас, як майбутніх керівників служби, буде покладена досить відповідальна справа, до якої треба готуватись уже зараз, під час навчання.

 

 

Викладач кафедри тилового забезпечення

підполковник Покрасьон. М М.

 


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 508 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)