АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Паспортна частина

Прочитайте:
  1. I. Паспортная часть
  2. II.3 Управління ризиком для якості, як частина розробки
  3. завершальна частина
  4. завершальна частина
  5. Завершальна частина
  6. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА.
  7. І. ПАСПОРТНА ЧАСТИНА
  8. ІІ. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА
  9. ПАСПОРТНА ЧАСТИНА
П.І.Б.  
Вік: дата народження:
Месце проживання:  
Який колектив відвідує:  
Месце роботи батьків:  
Дата і час надходження до клініки:  
Діагноз установи, яка направила:  
   
8. Діагноз при надходженні:  
   

 

Скарги при надходженні:

   
   

Анамнез захворювання (дата захворювання (час) та причини, які могли сприяти його виникненню; послідовність розвитку симптомів захворювання; лікування, яке проводилось, його результати):

   
   
   

Анамнез життя (для дітей раннього віку (до 3 років): яка дитина в сім”ї, перебіг вагітності та пологів, вага та зріст при народженні, вигодовування, психомоторний развиток дитини. Для старших дітей: фізичний та розумовий розвиток, відповідність його віку, успішність шкільного навчання, заняття спортом, соціально-економічні умови життя (задовільні, незадовільні)):

   
   
   
   

Імунологічний анамнез (перенесенні гострі хвороби, травми оперативні втручання, їх перебіг, ускладнення, лікування; наявність хронічної патології, її перебіг, терапія. Проти яких захворювань і в якому віці дитину було щеплено. Перебіг поствакцинального періоду. Чи були в минулому алергічних реакції (на медикаменти, харчові продукти, хімічні речовини та ін.), у вигляді чого вони перебігали):

   
   
   
   

Епідеміологічний анамнез (місце проживання та мешкання; санітарно-гігієнічні умови житла; домашні тварини. Перебування в іншій місцевості останнім часом, її епідеміологічні особливості. Відвідування дитячих колективів. Контакт з інфекційними хворими за місцем проживання та в дитячому колективі. Стан здоров’я батьків. Можливі фактори зараження – продукти харчування, інвазивні втручання тощо):

   
   
   
   
   

 


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 478 | Нарушение авторских прав



1 | 2 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)