АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Висновок. Кожна людина в процесі своєї виробничої діяльності, чи вона пов'язана з виробництвом матеріальних благ чи послуг

Прочитайте:
  1. Висновок
  2. ВИСНОВОК
  3. Висновок
  4. ВИСНОВОК
  5. ВИСНОВОК
  6. Висновок.

Кожна людина в процесі своєї виробничої діяльності, чи вона пов'язана з виробництвом матеріальних благ чи послуг, стикається з факторами, що загрожують його безпеки. Ці фактори можуть діяти як дискретно, так і континуально. Перші можуть призвести до виробничого травматизму, другі - надають слабке, але тривалий вплив, є причиною професійних захворювань.
До числа найважливіших профілактичних заходів з охорони праці та профілактики професійних хвороб відносяться попередні (при вступі на роботу) і періодичні огляди працівників, які зазнають впливу шкідливих і несприятливих умов праці.
Умови праці повинні відповідати наступним вимогам:
повинні виключати фактори, що сприяють прогресуванню даного професійного захворювання.
рекомендований праця повинна відповідати функціональним можливостям організму.
рекомендована робота повинна відповідати загальній і спеціальній підготовці, навичкам та віком хворого.
рекомендована робота повинна забезпечувати можливість підвищення кваліфікації, особливо молодих осіб.
трудові рекомендації повинні бути гігієнічно, фізіологічно і соціально обгрунтовані.
У Росії, в останні роки, щорічно гине приблизно 5 тисяч осіб, більше 10 тисяч отримують професійні захворювання. Незважаючи на зниження абсолютних показників, відносні показники, тобто віднесені на певну кількість працюючих, залишаються дуже тривожними.

 


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 419 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)