АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Змістовний модуль XV. Трудове право. Право споживачів

Прочитайте:
  1. B Задней межжелудочковой ветви правой коронарной артерии
  2. B Медиальная поверхность правой затылочной доли
  3. E Правосторонній неврит окорухового нерва
  4. E. Острая правожелудочковая недостаточность
  5. Http://www.pravoslavie.ru/news/55032.htm В Русской Православной Церкви называют недопустимым отношение к человеческим эмбрионам как к мусору
  6. III. КРАТКИЙ СПРАВОЧНИК ГОРМОНОВ С УЧЕТОМ МЕСТА ИХ ВЫРАБОТКИ И ФУНКЦИИ
  7. Апоплексия правого яичника. Анемическая форма. Геморрагический шок
  8. Аритмогенная дисплазия правого желудочка
  9. Аритмогенная кардиомиопатия правого желудочка
  10. Аритмогенная кардиомиопатия правого желудочка

Тема 54. Трудове право.

Тема 55. Захист прав споживачів.

Тема 56. Загальні відомості про наукові конференції, види засідань та організаційні питання, що виникають під час підготовки до конференції.

Тема 57. Подання доповіді та документів для участі у науковій конференції.

Тема 58. Участь у науковій конференції. Презентація доповіді.

ОРГАНІЗАЦІЯ ПОТОЧНОГО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ

Оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни “Англійська мова” здійснюється на основі результатів поточного модульного контролю (ПМК). Загальним об’єктом оцінювання знань студентів є відповідні частини навчальної програми з навчальної дисципліни “Англійська мова”, засвоєння якої відповідно перевіряється під час модульного контролю.

Поточний модульний контроль – це перевірка розуміння та засвоєння навчального матеріалу змістовного модуля, здатності та вмінь застосовувати мовні знання та мовленнєві навички при вирішенні певних професійних завдань.

Об’єктами поточного модульного контролю знань студентів з англійської мови є: систематичність, активність та успішність роботи на практичних заняттях, виконання модульних контрольних завдань.

Оцінювання результатів поточного модульного контролю (ПМК) здійснюється викладачем наприкінці вивчення кожного змістовного модуля. Загальна кількість балів за ПМК складає 75 балів. Кожен модуль оцінюється у 5 балів.

Критеріями оцінювання поточного модульного контролю є:

а) якісна успішність на практичних заняттях (відвідування відповідних форм навчального процесу, активність та рівень знань під час усного опитування, виконання індивідуальних письмових завдань, написання лексичних диктантів та експрес-тестувань), виконання завдань для самостійної роботи (опрацювання тем в цілому чи окремих питань; написання рефератів, доповідей та їх презентація; переклад іноземних текстів встановлених обсягів та ін.); інші форми роботи – від 0 до 2 балів;

б) оцінка за модульну контрольну роботу – від 0 до 3 балів.

Виконання модульних контрольних завдань може виконуватися у формі тестів (з використанням комп’ютерних технологій), усних відповідей, розв’язання практичних завдань під час проведення контрольних робіт.

Конкретний перелік тестів, питань та завдань, порядок і час їх складання, критерії оцінювання визначаються кафедрою і доводяться до відома студентів на початку навчального року, що передує їх проведенню.

Підсумковий бал за результатами ПМК оформляється під час проведення останнього практичного заняття відповідного семестру. Результати поточного модульного контролю знань студентів вносяться до відомості обліку поточної успішності та є основою для визначення загальної успішності студента з даного предмета і враховуються (при необхідності) при виставленні балів за підсумковий контроль знань (ПКЗ).

У разі невиконання завдань поточного модульного контролю з об’єктивних причин, студенти мають право, за дозволом декана (викладача), скласти їх до останнього семінарського заняття. Час та порядок складання визначає викладач.



Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 475 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)