АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Всі три компоненти в купі

Прочитайте:
  1. КОМПОНЕНТИ ТА ПРЕПАРАТИ КРОВІ
  2. Компоненти, що утворюють евтектичні суміші
  3. Реакція пасивної гемаглютинації. Компоненти. Застосування.
  4. Які компоненти входять до складу реакції віруснейтралізації?

На мотоцику воно виглядає десь так


Результат.

Не варто чекати від цього ефекту як від дискових (як я думав). В мене особисто стало помітно краще і зручніше. Не треба так сильно тиснути на ручку, нема небезпеки, шо порветься трос і ефективність гальмування виросла. Тут багато залежить від еліпсності барабану і думаю від матереалу накладок.

Спочатку я думав ставити більший циліндрик, наприклад від Волги. Вони десь 24 мм чи навіть більший діаметр мають. Але я не впевнений, шо він влізеться і до того ж в нього буде менший хід поршнів, а при поголовній еліпсності барабанів це погано, бо ходу ручки може не хватити, шоб добре розтиснути колодки.
Ше можна взяти циліндрик від Запорожця (якшо такі продають), він має діаметр поршнів 18 мм. Тиснути треба буде сильніше, але зато хід поршнів також буде більший.

Кошторис.

Шланг - 60 грн.
Ручка - 200 грн.
Трубка - 5 грн.
Циліндрик - 55 грн.
Зварка - 5 грн.
------------------
Сума - 325 грн.


P.S.:

Для того, шоб грути трубку і не переламувати її я зробив малекий інструмент.

 


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 323 | Нарушение авторских прав



1 | 2 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)