АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАПИСАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ

Прочитайте:
  1. Виконання лабораторних та практичних робіт
  2. ВИМОГИ ДО ПРОВЕДЕННЯ ПЕРУКАРСЬКИХ РОБІТ ТА ПРАВИЛА ОСОБИСТОЇ ГІГІЄНИ ПЕРСОНАЛУ ПЕРУКАРЕНЬ.
  3. Вкажіть вид робіт, до яких дозволяється залучати юнаків 16 років
  4. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  5. Вказівки до виконання роботи
  6. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗДІЛІВ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  7. Загальні методичні вказівки
  8. Значення робіт
  9. ІНСТРУКЦІЇ ТА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ (для студентів) ДО ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ ПО ТЕМІ: «ПАТОЛОГІЯ ОРГАНІВ ДИХАННЯ».
  10. Контроль за якістю будівельних робіт

Вінницький соціально-економічний інститут

Університету „Україна”

 

«ЛІКАРСЬКО - РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ МАСАЖ ТА МАНУАЛЬНА ТЕРАПІЯ»

ТЕМАТИКА КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ ТА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ЇХ ВИКОНАННЯ СТУДЕНТАМИ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

Спеціальність 7.010202 – “Фізична реабілітація”

 

 

Вінниця - 2009


Рекомендовано до друку

Науково-методичною радою ВСЕІ Університету «Україна»

Протокол № ___ від «____» ________________ 2009 р.

 

Укладач: ст. викладач Голембйовський М.Й.

Рецензент: д.мед.н., проф. Колесник П.Ф.

Тематика контрольних робіт та методичні вказівки до їх виконання студентами заочної форми навчання затверджені на засіданні кафедри «Фізичної реабілітації»

Протокол № __ від «___» _____________ 2009 р.

Завідувач кафедри «Фізичної реабілітації»__________Корчинський В.С.

(підпис) (П.І.Б.)

Тематика контрольних робіт та методичні вказівки до їх виконання студентами заочної форми навчання з дисципліни «Лікувально-реабілітаційний масаж та основи мануальної терапії» розроблені з метою ознайомлення студентів з історією проблеми, понятійним апаратом, концептуальними положеннями та організаційно-методичними підходами до проведення масажу та м’якотканинних технік, а також чинними нормативно директивними і інструктивно-методичними документами. Практичні заняття з даного курсу супроводжуються тестуванням, інтенсивним використанням ілюстративних і роздавальних матеріалів, інтерактивних форм роботи, аналізу та обговорення самостійних робіт і мають на меті засвоєння та реальне застосування набутих знань, вмінь і навичок в особистому житті та професійній діяльності, підготовку студентів як послідовників і пропагандистів здорового способу життя.

Для студентів напряму підготовки: 0102 «Фізичне виховання і спорт» спеціальності: 7.010202 «Фізична реабілітація» освітньо-кваліфікаційного рівня: «Спеціаліст».

ВСЕІ Університет «Україна», 2009

……………………………………..

(П.І.Б. укладача)


ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАПИСАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ

Контрольна робота виконується на основі всебічного і ретельного опрацювання джерел спеціальної літератури. В процесі підготовки контрольної роботи виявляється вміння аналізувати, синтезувати і критично осмислювати інформацію, що міститься в літературних джерелах. Проводити систематизацію, класифікацію, робити висновки на основі отриманих в процесі виконання роботи даних.

Перед виконанням контрольної роботи розробляється її детальний план.

Контрольна робота повинна включати наступні розділи: вступ, аналітичний огляд (стан досліджуваного питання згідно даних літератури), мету, завдання, методи, результати, їх обговорення, висновки та список використаних джерел.

В розділі Вступ обґрунтовується актуальність теми контрольної роботи для спеціалістів - реабілітологів, формується мета і задачі дослідження (обсяг 1-2 сторінки).

В Аналітичному огляді проводиться критичний аналіз проблеми, що вивчається, на основі сучасних джерел спеціальної теоретичної та прикладної літератури.

Розділ завершується коротким Заключенням, де узагальнюються основні положення, концепції, теорії, які виконавець контрольної роботи вважає за необхідне підкреслити (обсяг 10-12 ст.).

В розділі завдання, методи і організація досліджень (при науково-експериментальній роботі) визначається головна мета та формулюються завдання для її досягнення. Проводиться також опис методів і організаційних аспектів досліджень.

В розділі Результати дослідження і їх обговорення описуються отримані результати, а також проводиться ілюстрація у вигляді таблиць та графіків. Проводиться систематизація та аналіз отриманих даних, на їх основі формуються практичні рекомендації.

Висновки формулюються згідно поставлених завдань і повністю відображають результати проведеної контрольної роботи.



Дата добавления: 2015-11-25 | Просмотры: 315 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)