АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Загальні методичні вказівки

Прочитайте:
  1. I.Загальні положення
  2. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  3. Вказівки до виконання роботи
  4. Загальні анемії.
  5. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ
  6. Загальні відомості
  7. Загальні відомості про діагностику захворювань
  8. Загальні відомості про з’єднання кісток
  9. Загальні відомості про скелет
  10. Загальні закономірності патогенезу спадкових захворювань

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Новоград - Волинський промислово-економічний технікум

 

 

З А Т В Е Р Д Ж У Ю

Заступник директора

В.С.Ваховський

" ___ " _________ 2013р.

ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ

ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА

Завдання до курсової роботи на тему "План економічного і соціального розвитку підприємства" та методичні вказівки щодо

їх виконання для студентів спеціальності 5.03050401

"Економіка підприємства"

Автор: викладач Гайдук В. О.

 

 

Розглянуто на засіданні

Циклової комісії

Економічних дисциплін

Протокол № _______

від " ___ " _________ 2013р.

Голова комісії ___________

Новоград-Волинський

Загальні методичні вказівки

Сучасна ситуація в економіці України потребує розв'язання таких кардинальних взаємопов'язаних проблем, як вихід з кризи та перехід до ринкових форм і методів господарювання.

Вирішення цих проблем пов'язане із залученням і використанням значних матеріальних, людських та фінансових ресурсів. Тому професійним економістам необхідно уміло і ефективно використовувати ресурси підприємств.

Головна мета курсової роботи закріпити теоретичні і практичні знання з підготовки і складання поточного (річного) плану соціальне - економічного розвитку підприємства. В процесі виконання курсової роботи студенти використовують завдання, які формують зведений план соціально-економічного розвитку підприємства. Завдання № 1 – формується розділ 1 "Основні показники плану" з таблицею №1. Завдання № 2 – формується розділ 2 "Виробництво і реалізація продукції" (т. №2 і №3). Завдання № 3 - формується розділ 3 "Технічний розвиток і організація виробництва" (т. №4). Завдання № 4 – формується розділ 4 "Труд і кадри" (т. №5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12). Завдання № 5 – формується розділ "Собівартість, прибуток і рентабельність" (т. №13,14,15,16, 17, 18,19). Завдання № 6 – формується розділ "Фінансові результати" (т.20).

В основу завдань покладені цифрові дані роботи одного з машинобудівних підприємств, яке відноситься до дрібносерійного типу виробництва.

Підприємство складається з основних цехів (заготівельного, механічного, складського) і допоміжних дільниць (інструментальної і ремонтної).

Заготівельний цех виготовляє чавунне і кольорове лиття для механічного цеху. Механічний цех проводить обробку деталей для складального цеху. Складальний цех здійснює складання готових виробів.

Завдання складені в 100 варіантах:

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 522 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)