АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ

Прочитайте:
  1. A. Ручне відділення і видалення плаценти
  2. I.Загальні положення
  3. II. Завдання та функції відділення і порядок надання соціальних послуг
  4. Вимоги до ведення і моніторингу стану новонародженої дитини під час застосування ШВЛ
  5. Вимоги до медичних працівників
  6. Вимоги до моніторингу під час застосування методики СДППТ
  7. Вимоги до приміщення, в якому проводиться поліграфне опитування
  8. ВИМОГИ ДО РЕЗУЛЬТАТІВ ЛІКУВАННЯ
  9. Вологе прибирання приміщень відділення
  10. Загальні анемії.

1. Приміщення приймального відділення повинні бути розташовані таким чином, щоб хворі, які виписуються зі стаціонару, не стикалися з хворими, яких госпіталізують.

2. До приймального відділення мають прилягати широкий ас­фальтований під'їзд, широкі сходи та двері, щоб зручно було нести ноші або везти каталку.

3. Біля входу до приймального відділення повинна бути прикріп­лена вивіска, яку добре видно здалеку в будь-яку годину доби.

4. Зв'язок приймального відділення з відділеннями лікарні пови­нен здійснюватись за допомогою вантажного ліфта.

Децентралізоване — це приймальне відділення, що створюється на базі: а) інфекційного відділення; б) пологових будинків.

Вимоги до санітарно-протиепідемічного режиму такі самі, як і до інших відділень стаціонару. Крім того, у приймальному відділенні не повинно бути зустрічного потоку хворих. Так, у санпропускник пацієнт заходить чи його доправляють через двері роздягальні, у санпропускнику здійснюють санітарне оброблення, потім одягають пацієнта і через другі двері його направляють (транспортують) у від­повідне відділення стаціонару.

При проведенні санітарного оброблення для кожного пацієнта по­винна використовуватися продезінфікована мочалка і окремий фасо­ваний брусочок мила.

Після транспортування кожного пацієнта каталка-носилки або крісло-каталка повинні знезаражуватись.

У приймальному відділенні потрібно мати набір усього необхідно­го для проведення санітарної обробки при педикульозі: протипеди-кульозні засоби, косинка бавовняна, поліетиленовий пакет, густий гребінець, ножиці, приладдя для гоління, поліетиленові або клейон­часті пакети для одягу, гумові рукавички. Також повинно бути три протичумних комплекти, які використовують медичні працівники (лікар, медична сестра, санітарка) у разі надходження хворих із особ­ливо небезпечними інфекційними захворюваннями (чума, холера, сибірка) з тим, щоб самим не заразитися від пацієнтів.

Для прибирання повинне використовуватися промарковане окре­мо для різних приміщень приладдя (відра, швабри, ганчірки).

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 858 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)