АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Вимоги до приміщення, в якому проводиться поліграфне опитування

Прочитайте:
  1. В случае ВПКР должно проводиться непрерывное наблюдение по состоянию матери и плода для своевременного выявления признаков разрыва матки.
  2. В якому середовищі проявляють активність ферменти залоз шлунка?
  3. Виберіть із перерахованого на якому із шийних хребців є горбок до якого притискується загальна сонна артерія для зупинки кровотечі?
  4. Вимоги до ведення і моніторингу стану новонародженої дитини під час застосування ШВЛ
  5. Вимоги до медичних працівників
  6. Вимоги до моніторингу під час застосування методики СДППТ
  7. ВИМОГИ ДО РЕЗУЛЬТАТІВ ЛІКУВАННЯ
  8. Етапи проведення поліграфного опитування
  9. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ

5.2.1.Під час обстеження в приміщенні мають бути тільки спеціалісти поліграфа, опитуваний та, у виняткових випадках, працівник інспекції по особовому складу. Така вимога обумовлена тим, що присутність сторонніх може викликати певне збудження особи, відвернути від процедури, спричинити побічні реакції.

5.2.2.Для проведення поліграфного опитування використовується спеціально обладнане або пристосовується наявне службове приміщення, яке відповідає таким вимогам:

площа – не менше 10–15 м2;

висота – не менше 2,5 м;

стіни приміщення мають бути пофарбовані в нейтральні пастельні кольори (світло-бежевий, білий, сірий і т. ін.), без деталей (картин, календарів, оздоблення тощо), які відвертають увагу.

5.2.3.Обладнання приміщення повинно забезпечувати комфортні умови, а освітленість, температура, вологість повітря, звукоізоляція – відповідати загальним нормам. Не дозволяється проводити інтерв’ю в приміщеннях, поблизу яких є джерела високої напруги, трансформатори, вантажні ліфти, працюють зварювальні апарати. Потрібно унеможливити раптові телефонні дзвінки, вхід до приміщення сторонніх осіб, гучні вигуки чи розмови працівників у сусідніх приміщеннях, коридорах.

5.2.4.Якщо обстеження проводиться в спеціально обладнаному приміщенні, то бажано, щоб воно межувало з кімнатою з окремим входом для розміщення та встановлення за потреби апаратури відео- та аудіоконтролю, поліграфного обстеження і відповідного запису.

Спеціально обладнане приміщення оснащується столами для розміщення апаратури (2 од.), м’якими кріслами з підлокітниками (2 од.), стільцями (3 од.), шафою для паперів та сейфом.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 468 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)