АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Медичні обмеження для проведення поліграфного опитування

Прочитайте:
  1. N Проведення профілактики захворювань серед породіль та новонароджених.
  2. V. Етапи проведення заняття
  3. VІ. Техніка проведення операції кесарева розтину в нижньому сегменті матки поперечним розтином.
  4. А) Характеристика методів візуалізації сечової системи, показання до застосування, їх можливості та обмеження.
  5. Антропометричні дослідження дітей різного віку та особливості їх проведення
  6. Б) Характеристика методів візуалізації статевої системи, показання до застосування, їх можливості та обмеження.
  7. Бюджетні обмеження. Споживчий вибір
  8. Вимоги до приміщення, в якому проводиться поліграфне опитування
  9. Виникнення та проведення нервового збудження.
  10. Генна інженерія та її практичне використання в медичній мікробіології. ПЛР.

Проведення поліграфних досліджень утруднюється, а інколи й унеможливлюється за наявності деяких захворювань або якщо людина перебуває в певному психічному чи фізичному стані.

Абсолютними протипоказаннями, що виключають поліграфне дослідження, є гостра серцево-судинна недостатність, шокові та передшокові стани.

Відносні протипоказаннядо проведення поліграфного обстеження виникають у випадках, коли особа перебуває в певному психічному чи фізичному стані, а саме: вагітність у другій половині або в період різко вираженої інтоксикації, виражені больові синдроми, перебування у важкому стані алкогольного (наркотичного) сп’яніння, під впливом психотропних речовин, у стані абстиненції. Такі обставини можуть викликати різке зниження вірогідності отриманої інформації та значущих результатів, а тому потребують особливої уваги та індивідуального підходу до опитуваного.

Рішення про можливість перевірки на поліграфному пристрої осіб, які перебувають у певному психічному або фізичному стані, приймає спеціаліст поліграфа з урахуванням рекомендацій медичних працівників.

Під час обстеження на поліграфному пристрої осіб, які мають відносні протипоказання, спеціаліст поліграфа зазначає у висновку, а саме: яке захворювання (стан) виявлено в особи, чому прийнято рішення про проведення обстеження та роз’яснює, як це захворювання (стан) може вплинути на результати.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 470 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)