АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Функціональні обов’язки поліграфолога

Прочитайте:
  1. Обов’язки
  2. Обов’язки.
  3. Обов’язки.
  4. Обов’язки.
  5. Основні обов’язки та дії молодшого медичного персоналу операційного блоку в підготовці до операції, під час оперативного втручання та після його завершення.
  6. Основні функціональні обов’язки молодшого медичного персоналу в поліклінічних та стаціонарних відділеннях педіатричного профілю
  7. ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ'ЯЗКИ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ
  8. Функціональні обов’язки медичного персоналу хірургічного відділення.
  9. Функціональні особливості нервових клітин

11.1. Поліграфолог проводить поліграфні перевірки в процесі вирішення кадрових питань, пов’язаних з комплектуванням особового складу органів і підрозділів внутрішніх справ (відбір, добір і розстановка кадрів насамперед для роботи в екстремальних умовах, оформлення допуску до державної таємниці та інші питання в інтересах служби).

11.2. Здійснює плановий (періодичний) скринінг працівників ОВС під час професійно-психологічного відбору в разі переміщення по службі на вищу посаду або на оперативну роботу; позапланову службову перевірку працівників ОВС при отриманні негативної інформації, під час службових розслідувань, у разі надзвичайних подій з особовим складом та якщо працівником ОВС вчинено злочин.

11.3. Виявляє приховані мотиви вступу (переходу) на службу (роботу), навчання та формулює певну версію мотивації особи, яка оформлюється на службу; наявність алкогольної або наркотичної залежності; анкетні дані, що приховуються або викривлені, наявність проявів девіантної поведінки та їх особливості; кримінальне минуле (зв'язки з кримінальним світом); конфліктні зони особистості, схильність до суїциду, азартних ігор.

11.4. Докладно вивчає матеріали особової справи та висуває гіпотези щодо можливого викривлення анкетних даних та приховуваних мотивів, спрямувань кандидата; результати психодіагностичного обстеження, службові характеристики, за необхідності – медичну картку, з’ясовує психічний та фізичний стан особи; установлює з особою психологічний контакт; складає та конструює тести. У разі виявлення особистісних проблем в обстежуваного доповнює чи змінює стандартний блок тестів скринінгової перевірки додатковими запитаннями.

11.5. Проводить передтестову бесіду з обстежуваною особою, уточнює деталі процедури перевірки, отримує від особи письмову добровільну згоду на здійснення поліграфічного опитування, ознайомлює її з тематикою обстеження та встановлює здатність до сприйняття інформації.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 369 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)