АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Відповідальність спеціалістів поліграфа

Прочитайте:
  1. А3.2.1. Показання до направлення на консультацію до спеціалістів відповідного профілю/госпіталізацію
  2. Адміністративні правопорушення в галузі охорони здоров'я. Адміністративна відповідальність медичних працівників
  3. Контроль та відповідальність за порушення Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян
  4. Організація роботи спеціаліста поліграфа при проведенні скринінгової перевірки
  5. Юридична відповідальність медичних працівників за порушення законодавства про охорону праці

 

10.1. Спеціаліст поліграфа несе особисту відповідальність за свою роботу відповідно до чинного законодавства України та вимог цієї Інструкції.

10.2. Спеціаліст поліграфа повинен всіляко запобігати можливим негативним наслідкам своєї професійної діяльності і не допускати будь-яких дій чи заяв, що загрожують недоторканності особи.

10.3. Спеціалісту поліграфа забороняється використовувати свої знання і становище з метою приниження людської гідності, пригнічення особистості або маніпулювання нею. Він несе відповідальність за додержання пріоритету інтересів та прав особи, з якою проводиться інтерв’ю.

10.4. На спеціаліста поліграфа покладається відповідальність за надійність методів, що використовуються, та їх програмного забезпечення, достовірність даних, що отримані під час проведення психофізіологічного інтерв’ю.

10.5. Спеціаліст поліграфа застосовує лише ті знання, якими він володіє відповідно до своєї кваліфікації та повноважень.

10.6. У разі тиску з боку тих чи інших посадових осіб на спеціаліста поліграфа з метою примусити його надати недостовірні висновки чи порушити методику проведення інтерв’ю останній повинен негайно повідомити про це керівництво підрозділу та припинити роботу.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 432 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)