АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Значення робіт

Прочитайте:
  1. I. Поясніть значення наступних слів і словосполучень. Використовуйте їх в ситуації самостійно.
  2. А. Визначення рівня аміаку сироватки.
  3. А.3.3.4. Призначення статинів
  4. Алгоритм визначення дози інсулінопрепаратів на тлі глікемічного профілю
  5. Артеріальний тиск: визначення, нормальні показники АТ згідно з даними ВООЗ.
  6. Бальнеологічні та грязелікувальні процедури, що рекомендуються цій категорії хворих, диференційоване призначення при окремих захворюваннях.
  7. Білки плазми крові, їх функціональне значення ШОЕ.
  8. Біологічне значення гарячки
  9. Біологічне значення залоз внутрішньої секреції
  10. Біологічне значення нервової системи

 

№полож.        
         
         
         

 

4. У тих самих координатах (під графіком Mп(j), при збігу напрямків осі ординат) із масштабними коефіцієнтами mА і mj будують залежності Ас(j) і Ад(j)

(3.45)

 

5. Обчисляють постійний момент рушійних сил Мд

(3.46)

 

 

і в координатах кривої Mп(j) будують у масштабі mМ пряму Mд(j) паралельно осі абсцис.

6. Будують під графіками Ас(j) і Ад(j) у масштабах mА і mj графік зміни кінематичної енергії DЕ(j). Вісь ординат “DЕ” цього графіка служить продовженням осі ординат “А” графіків робіт і по цій осі для відповідних кутів повороту jі вхідної ланки відкладають різницю ординат залежностей Ад(j) і Ас(j).

Таким чином, графіки моментів Mд(j) і Mн(j), робіт Ад(j) і Ас(j) і зміни енергії DЕ(j) розташовуються друг під другом.

7. Будують в обраних масштабах mj і mj графік приведеного моменту інерції Jn(j), користуючись даними табл. 3.2. При цьому вісь абсцис j розташовують вертикально, а вісь ординат J - горизонтально, як продовження осі абсцис графіків моментів.

8. Виключаючи графічно кут j, будують діаграму DЕ - Jn. Для цього через ординати, що відповідають однієй і тій же абсцисі на кривих DЕ(j) і Jn(j), проводять горизонтальну (для ординат кривої DЕ(j)) і вертикальну (для ординат кривої Jn(j)) лінії. Точка перетинання цих ліній визначить одну точку «петлі Вітенбауера» DЕ(Jn). Визначив усі 12 точок «петлі», з'єднують їх за допомогою лекала плавною кривою, одержуючи в масштабах mА і mJ залежність, на якій горизонтальна вісь абсцис визначає розмір Jn, а вісь ординат - DЕ.

9. Під кутами jmax і jmin до осі Jn до зовнішніх точок петлі проводять дотичні AB і CD.

 

(3.47)

 

10. Ці дотичні відтиняють на осі DE відрізок BD, що відбиває в масштабі mA найбільша зміна кінетичної енергії маховика протягом періоду сталого прямування машин.

Визначають момент інерції маховика по формулі:

(3.48)

На приведеному в додатку малюнку показаний приклад побудови діаграми Виттенбауэра.

На листі, де накреслені графіки і петля Виттенбауэра, необхідно в масштабі вичертит маховик, параметри якого визначають відповідно до залежностей «3.38» і «3.39».

 


Дата добавления: 2015-11-26 | Просмотры: 389 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)