АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

E. - Широку зв’язку матки.

Прочитайте:
  1. В случае ВПКР должно проводиться непрерывное наблюдение по состоянию матери и плода для своевременного выявления признаков разрыва матки.
  2. Внутрішні методи оцінки ступеня розкриття шийки матки.
  3. Высоты стояния дна матки.
  4. Застосування окситоцину пов'язано з можливим дистресом плода та підвищенням базального тонусу матки.
  5. Зв’язки матки.
  6. Из тупика — на широкую дорогу
  7. Кесарево сечение (КС) – хирургическая операция, при которой плод и послед извлекаются через разрез брюшной стенки и матки.
  8. Лікування істміко-цервікальної недостатності полягає в накладанні профілактичного чи лікувального шва на шийку матки.
  9. Нормальне положення матки.

70. У клініку госпіталізована пацієнтка із пухлиною, розташованою в середній долі правої легені. Показана операція. Яку найбільшу кількість сегментів можна видалити в складі цієї долі?

A. - 3;

B. - 4;

C. - 5;

D. - 1;

E. - 2.

71. У клініку госпіталізована пацієнтка із скаргами на кровохаркання, пітливість. Рентгенологічно виявлено вогнище туберкульозу у верхній частці лівої легені. Показана операція. Яку найбільшу кількість сегментів можна видалити в складі верхньої частки лівої легені?

A. - 4-5;

B. - 5-6;

C. - 3;

D. - 2;

E. - 1.

72. При обстеженні у чоловіка виявлено жіночі статеві ознаки. Дослідження власне статевих органів патології не виявило. Про пухлину якої залози можна думати?

A. - Glandula supratenalis;

B. - Insulae pancreaticae;

C. - Glandula thyroidea;

D. - Glandula parathyroidea;

E. - Glandula pineale.

73. У клініку поступила дитина 9 місяців, у якої ще не прорізався жоден зуб. У які терміни повинні прорізуватися перші зуби в нормі?

A. - 6- 7 міс.;

B. - 5- 6 міс.;

C. - 7- 8 міс.;

D. - 9- 10 міс.;

E. - 3- 4 міс.

74. При ультразвуковому дослідженні нирок у хворої виявлено їх опущення. В анамнезі схуднення на 10 кг. Послаблення якого з факторів фіксуючого апарату нирок призвело до цього порушення?

A. - волокнистої капсули;

B. - жирової капсули;

C. - очеревини;

D. - ниркових артерій і вен;


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 633 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)