АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Короткий вміст роботи

Прочитайте:
  1. Алгоритм виконання роботи.
  2. Алгоритм виконання роботи.
  3. Алгоритм роботи.
  4. Вибір теми розрахунково-графічної роботи. Підбір і вивчення літератури
  5. Виконання роботи
  6. Виконання роботи
  7. Виконання роботи
  8. Виконання роботи
  9. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  10. Вказівки до виконання роботи

ЛАБОРАТОРНА РОБОТА №

Тема роботи: Графіки електричного навантаження електричних станцій. Добовий графік
Мета роботи: Навчити учнів будувати добові графіки електричних навантажень, визначати споживану електричну енергію протягом кожної години, доби; уміти підраховувати вироблену за добу електричну енергію і визначати коефіцієнт заповненя графіка.
Завдання робти:

1. Розглянути графіки електричного навантаження.

2. Навчитись розраховувати розподіл навантаження.

3. Відповісти на контрольні запитання.

Короткий вміст роботи

Характерною особливістю електричної енергії є те, що вона не може вироблятися в запас. Відпустка ж потужності з електричної станції не залишається незмінною, а змінюється протягом доби, сезонів залежно від характеру споживачів, що включаються. Тому у міру збільшення або при тривалому зниженні навантажень необхідно включати або встановлювати додаткові агрегати. Для цього треба знати закономірність зміни добових навантажень, які визначаються по добових графіках навантаження споживачів.

Основне значення мають графіки активного навантаження.

Розрізняють графіки експлуатаційні і проектні. Експлуатаційні графіки складаються дорогою використання записаних кожну годину або півгодини свідчень вимірювальних приладів.

Проектні графіки складаються при проектуванні нових об'єктів і служать для вибору кількості і потужності трансформаторів на трансформаторній підстанції і агрегатів на станціях.

Добовим графіком є прямокутник, по горизонталі якого відкладається годинник доби від 0 до 24, по вертикалі - потужність в кВт. Для зручності обробки графіків їх виконують ступінчастими (див. добовий графік мал. 1).

 



Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 296 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)