АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ПРАКТИКИ

Прочитайте:
  1. I. Случаи из судебной практики.
  2. В соответствии с программой производственной практики
  3. Вид практики: МЕДСЕСТРИНСЬКА ПРАКТИКА
  4. Витяг з навчальної програми практики
  5. Вопрос 5: безопасно ли делать перевернутые позы после третьего дня менструации во время собственной практики или семинаров?
  6. График распределения времени производственной практики
  7. График распределения времени производственной практики
  8. До проведення навчальної практики під керівництвом викладача №5
  9. ДРУГИЕ ПРАКТИКИ
  10. Задачи производственной педагогической практики

За результатами проходження виробничої практики кожний студент-практикант складає письмовий звіт. До звіту додається щоденник проходження практики, у якому повинні бути відбиті всі види робіт, які були виконані студентом. Щоденник заповнюється щодня, у ньому повинні бути відгук керівника практики від підприємства, завірені печаткою підприємства, а також відгук керівника практики від університету.

Звіт складається студентом під час проходження практики на робочих місцях у відповідних підрозділах підприємства (додаток А) шляхом систематичної обробки своїх щоденних спостережень. По змісту й обсягу він повинен відповідати вимогам програми практики.

Структура звіту про проходження виробничої практики:

− вступ;

− основна частина (складається з двох розділів):

Розділ 1. Аналіз діяльності підприємства

Розділ 2. Охорона праці на підприємстві

− висновки;

− список використаних джерел;

− додатки (при необхідності).

Вступ повинен містити обґрунтування актуальності й практичної значущості обраної теми випускної роботи в умовах конкретного підприємства – бази практики.

Основна частина ( складається з двох розділів).

Розділ 1. Аналіз діяльності підприємства – в цьому розділі необхідно розкрити сучасний стан проблем, існуючих на підприємстві-базі практики, які будуть дослідженні при написанні дипломної роботи спеціаліста (магістра) на прикладі підприємства на основі аналізу відповідних показників із застосуванням економіко-математичних методів та певними висновками відносно отриманих результатів.

У розділі 1 необхідно навести:

- загальну характеристику підприємства;

- історію розвитку;

- структуру підприємства;

- опис видів та обсягів діяльності (ринків збуту продукції, взаємовідносин з основними постачальниками та споживачами продукції; кадрового складу);

- проаналізувати основні техніко-економічні показники діяльності підприємства за період у 2-3 роки, а також провести аналіз показників роботи підприємства в межах обраної теми роботи.

Розділ 2. Охорона праці на підприємстві - в цьому розділі студент розглядає питання охорони праці з позицій розроблених та затверджених світових, європейських, українських норм в даній галузі, з урахуванням тих особливостей, які обумовлені змістом випускної роботи бакалавра. На початку розділу «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» необхідно вказати зв'язок питань, які будуть розглядатися, в випускній роботі бакалавра. Обсяг розділу з охорони праці повинен становити для випускних робіт бакалаврів 5-6 сторінок.

Висновок повинен містити стислий виклад підсумків роботи. Також наводяться найбільш важливі положення, які містять оцінку результатів дослідження з точки зору відповідності меті виробничої практики та поставленим у вступі завданням, обов’язково треба відобразити існуючі шляхи покращення діяльності підприємства з розглянутого напрямку, привести власну думку по вдосконаленню роботи підприємства (шляхи реалізації виявлених резервів).

Звіт про проходження виробничої практики може мати свої особливості, які пов’язані, перш за все, з темою випускної роботи бакалавра, з особливостями підприємства, наявністю й повнотою джерел інформації.

Звіт повинен містити рукописний (машинописний) текст, розрахунки, таблиці, схеми, ілюстрований матеріал. Обсяг звіту по практиці – 30-40 листів аркушу А4. До нього доцільно включити планові і звітні документи за різними напрямками економічної діяльності підприємства, витяги (фрагменти) із Положень щодо відділів апарату управління, методичних рекомендацій з планування і виконання розрахунків і т. ін., інструкцій, документів, що доповнюють матеріал, зібраний відповідно до програми практики. Такі матеріали згодом можуть знадобитися для написання дипломної роботи і будуть використані як додаток до неї.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 458 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)