АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Прочитайте:
  1. I.Загальні положення
  2. V. Прикінцеві положення
  3. А. Початкове положення
  4. А. Початкове положення
  5. Б15 Охарактеризуйте будову ,положення матки
  6. Багатоплідна вагітність та неправильні положення плодА
  7. Вкажіть систематичне положення збудника лімфоми Беркіта.
  8. Завдання №4. Проаналізуйте положення органів черевної порожнини щодо очеревини.
  9. Загальні анемії.
  10. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ

ПРОГРАМА

ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОЇ практики

для студентів 4 курсу

напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства»

галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво»

факультету економіки

 

Херсон – 2013

Програма організації виробничої практики для студентів 4 курсу напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства», галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво».

Програма практики розроблена відповідно до «Методичних рекомендацій освітньо-професійних програм підготовки бакалавра напрямку «економіка та підприємництво», «Методичних вказівок «Практика студентів у Херсонському національному технічному університеті», «Методичних рекомендацій з розробки навчально-методичного забезпечення спеціальності» та робочих навчальних програмам, розроблених викладачами кафедри економіки і підприємництва ХНТУ.

 

Укладач: к.е.н., доцент Буренко Ю.О., к.т.н., доцент Олійник Н.М., ст. викладач Мєшкова-Кравченко Н.В., кількість сторінок – 40

 

 

Розглянуто на засіданні кафедри економіки і підприємництва

Протокол № __4__ від «_ 2 3_» __ листопада __ 2012 р.

 

 

Завідувач кафедри М.В. Шарко

 

Схвалено на засіданні методичної ради факультету

Протокол № ______ від «______» ____________ 20____ р.

 

Голова А.В. Софієнко

 


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Практика студентів у навчальному закладі є початковим етапом у системі практичної підготовки до роботи спеціалістів, початковою ланкою практичного засвоєння професії. У цей період закладаються основи досвіду професійної діяльності, практичних умінь і навичок, професійних якостей, особистості спеціаліста, відношення до професії. Від ступеня успішності роботи на цьому етапі залежить професійне становлення студента в якості спеціаліста.

Практика студентів за напрямом підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» являється складовою частиною основної освітньої програми до підготовки бакалаврів, хоча й винесена за рамки навчальних модулів, і містить у собі завдання по закріпленню й застосуванню теоретичних знань, отриманих у процесі навчання, а також освоєнню методів і придбання практичних навичок з питань функціонування економічного механізму управління підприємством і всіх його основних частин у ринкових умовах господарювання.

До основного із цих питань відносяться організація й планування виробництва; економічність та ефективність застосовуваних технологій, виробничого обладнання й процесів; організація трудових процесів, форм і систем заробітної плати; маркетингових досліджень ринку, менеджменту, систем управління, аналізу результатів виробничо-господарської діяльності, взаємин та зв'язків підприємства з постачальниками сировини й споживачами продукції, фінансів і технічного розвитку підприємства, планування, організації, контролю, регулювання й мотивації праці в усіх напрямках виробничо-господарської діяльності.

Виробнича практика проводиться на четвертому курсі (восьмий семестр) тривалість практики 4 тижні (6 кредитів). Студенти проходять практику професійного аналізу з метою виконання випускної роботи за кваліфікацією бакалавра.



Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 383 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)