АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

А. Початкове положення. Тому, кого хвилює проблема "голокосту", можна настійно порадити відвідати Освенцім

Прочитайте:
  1. I.Загальні положення
  2. V. Прикінцеві положення
  3. А. Початкове положення
  4. Б15 Охарактеризуйте будову ,положення матки
  5. Багатоплідна вагітність та неправильні положення плодА
  6. Вкажіть систематичне положення збудника лімфоми Беркіта.
  7. Завдання №4. Проаналізуйте положення органів черевної порожнини щодо очеревини.
  8. Загальні положення
  9. Загальні положення

Тому, кого хвилює проблема "голокосту", можна настійно порадити відвідати Освенцім. Йому негайно ж впадуть в очі різного роду нісенітниці: за вікнами вітрин височіють гори жіночого волосся "що належали убитим газом"; всі вони в основному попелястого кольору і неабияк нагадують льон або коноплі.

Гори взуття мають доводити масові вбивства, хоча доводять вони лише те, що їх хтось тут зібрав. Найбільше вражають до абсурдності малі приміщення, в яких нібито було вбито і спалено, на думку "істориків", чи то 9 млн., чи то 470 тис. чоловік.

Прихильники теорії знищення вказують на наступні приміщення, що використовувалися для отруєння газом:

- зал для трупів у крематорії основного табору;

- два перебудовані у ГК селянські будинки в 3 км від основного табору;

- так званий "льох для трупів" у крематоріях II і III;

- кілька приміщень без назви в крематоріях IV і V.

У ГК основного табору (згідно з Прессаком) на початку 1942 р. було знищено близько 10 тис. чоловік. З весни 1942 р. до весни 1943 р. убивства проводилися в селянських будинках і в бункерах 1 і 2. З весни 1943 р. газом вбивали в крематоріях Біркенау, крематорій II - головне місце вбивства в Третьому Рейху.

Як ми вже говорили, підтвердити все це нічим - немає жодного документа, жодного фактичного доказу. Тому, як останній тріумф прихильників теорії знищення, залишаються свідки. У нашій книзі "Освенцім. Свідчення виконавців і очевидців голокосту" ми розглянули 30 головних показів свідків. Таку роботу вже кілька десятиліть тому назад повинна була проробити гільдія офіційних істориків, але - ні, вони надають це робити ревізіоністам.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 635 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)