АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Ванзейскі протоколи.

Десятиліттями стверджується, що на берлінській Ванзейскій конференції 20 січня 1942 р. було ухвалене рішення знищити жидів. При читанні її протоколів виявляється, що в них ні про яке фізичне знищення жидів, а тим більше про ГК, у жодному сенсі не сказано ані слова - лише про "евакуацію" і про "виселення".

Ортодоксальні історики допомагають собі отут твердженням, нібито в таких словах зашифровано слово "знищення". Таким чином, протоколам приписується зміст, який там відсутній.

Втім, навіть якби він був там присутній, то де хоч єдиний доказ того, що він був уведений в дію та виконувався?

Але справа обстоїть так, що навіть наявні протоколи - є грубою підробкою, це довів Йоханнес П. Ней. Підробку розкриває сам її зміст, - наприклад, у ній називається абсурдне число жидів, що нібито проживали в Європі, - а також ряд формальних невідповідностей.

Все ж, і самі прихильники теорії знищення відхиляють «ванзейський слід». У "Канадських жидівських новинах" (20 січня 1992 р.) Ієгуда Бауер називає цей "документ", з якого починають розмову на кожній конференції з «голокосту", "дурною історією" (silly story). Проте, цілий клан істориків, немов папуги, раз по раз переказує ці "дурні історії".

Всі підручники битком набиті ними.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 464 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)