АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

В. Кумедність захисту офіційної версії Освенціму

Прочитайте:
  1. А. Число жертв Освенціму
  2. Завдання і функції Фонду України соціального захисту інвалідів
  3. Порядок подання та захисту ІНДЗ
  4. Про додаткові заходи щодо поліпшення соціального захисту та медичного обслуговування інвалідів
  5. Тема 6. Менеджмент безпеки, правове забезпечення та організаційно-функціональна структура захисту населення та АТО у НС.
  6. Типове положення про управління праці та соціального захисту населення районної, районної у містах Києві та Севастополі державної адміністрації

Майбутні покоління не спроможні зрозуміти, як упродовж півстоліття могла існувати протиприродна історія про ГК, і в неї вірила більшість людей, а тих, хто у ній сумнівався, переслідували за законом.

Проте припустимо на мить, що німці справді прагнули фізично знищити жидів. Що саме вони би в такому випадку вчинили? Як спосіб убивства в першу чергу напрошується розстріл і змор голодом. Жидів, зрозуміло, у кожній європейській країні ліквідували б на місцях, де вони проживали: французьких - у Франції і т.д. Німецьких жидів відвели б до заздалегідь виритих братських могил де-небудь у лісах і там розстріляли б. Ідея ж зібрати жидів з усієї Європи в "табори смерті" і там труїти газом не могла б спасти на думку навіть самому збоченому, хитромудрому "бюрократові смерті". Надрозумними, з неймовірними здібностями повинні були б бути нацистські вбивці, якщо вони взялися за рекордно короткий термін знищити мільйони людей, так, що не залишилося ані найменшого сліду! Сліди ж так ретельно ховали тому, що з самого початку знали, що їх НС буде переможений і почнеться міжнародне розслідування.

Депортація жидів мала сенс тільки у двох випадках: якщо їх вважали ненадійними громадянами, підривним елементом, і якщо їх використовували як робочу силу.

Не менш абсурдним є й вибір циклону-Б як засобу вбивства. Якби жидів будь-що прагнули отруїти, то вистачило б бойових отруйних речовин (згадаємо, що в перших повідомленнях польського опору йдеться саме про них, втім пізніше в офіційній літературі їх не згадують). Також, замість горезвісних "газових автомобілів" можна було використовувати звичайний газогенератор, що працює на дровах і дає 32% окису вуглецю, який здатен вбити людину за лічені хвилини. Не було б проблеми безпеки, а метод убивства настільки простий, наскільки й дешевий. Однак, про подібний ефективний метод у літературі з голокосту немає і найменшої згадки. Замість цього НС мусили використовувати самий ідіотський з усіх, які тільки можна собі уявити, засіб убивства, а саме - дорогий інсектицид, котрий виготовлявся в невеликих кількостях і який був украй необхідний для боротьби з переносниками тифу, небезпечний при потраплянні на шкіру, украй погано вентильований і такий, що надзвичайно довго виділяється.

З 1942 р. у деяких штатах США присуджених до смерті отруюють речовиною, що містить синильну кислоту. Процедура страти - вкрай складна справа. Газова камера повинна бути повністю герметичною, мати складну систему вентиляції тощо. Варто лише порівняти цю камеру із ГК Освенціму - і зараз же буде зрозуміло, що вже перша спроба вчинити в ній отруєння закінчилася б для есесівців катастрофою.

В районній газеті хорватського курортного містечка Лаврон розповідалося як місцевий камергер спробував в 1995 р. отруїти газом деревних хробаків, які руйнували церкву, але при цьому недостатньо щільно закрив вікна і двері. В результаті довелось терміново евакуйовати населення містечка, а три чоловіки все-таки одержали важку форму отруєння.

На технічну неможливість здійснення отруєнь циклоном-Б у приміщеннях, які називають "ГК", першим указав Робер Форіссон. Наступна цитата показує суть його аргументації: "Якби нацистські ГК діяли, то для цього необхідно було б зробити наступне: забезпечити їх дверима, що закривалися герметично; спеціальною системою подачі й розподілу газу, вкрай складною системою вентиляції камер після здійснення отруєння; винайти спосіб нейтралізації випущеного газу, а також придумати вкрай хитромудру техніку знешкодження газу, який сильно в'їдається в тіло, щоб уможливити транспортування трупів. Вентиляція, провітрювання камер - тривала і складна процедура. Газ настільки в'їдається в шкіру, що нема чого й думати про те, щоб трупів можна було торкатися руками. Бодай один дотик до них призвів би до отруєння".

Через те, що влаштовувачі камер не знали законів хімії і тому зважилися використовувати циклон-Б у концентраціях, необхідних для масових убивств, повинно було стати для них доленосною помилкою. Голокостники тепер охоче відмовилися б від циклона-Б і замінили його яким-небудь іншим газом, але занадто пізно.

Доведеться самій брехні голокосту вмирати від циклону.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 474 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)