АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

А. Експертиза Лейхтера

Прочитайте:
  1. А. Экспертиза Лейхтера
  2. Б. Експертиза Гермара Рудольфа

Під час процесу над ревізіоністом Ернстом Цюнделем (1988) сам Цюндель і Форіссон доручили американському фахівцеві з газових камер Фреду Лейхтеру - він займався конструюванням ГК для одного штату в США - провести наукову експертизу приміщень, названих ГК, в Освенцімі I, в Освенцімі-Біркенау і Майданеку. У лютому 1988 р. Лейхтер рушив з відповідним спорядженням у Польщу і провів там дослідження. В результаті ним була складена перша судово-медична експертиза знаряддя "найбільшого в історії масового вбивства". Висновок містить три головних висновки:

- ГК ніколи не планувалися як такі, так само через будівельно-технічні особливості не могли бути використані як такі;

- продуктивності крематоріїв вистачало лише для малої частки числа жертв, що проголошуються;

- здійснений (іншим фахівцем, хіміком Джеймсом Ротом) аналіз проб будівельного розчину, взятого із внутрішніх стін, не виявив присутності в ньому навіть мізерно малої кількості ціаніду; у той же час, високий вміст ціаніду виявився у штукатурці камери в Біркенау, офіційно визнаної як дезінфекційна.

За проведені дослідження прихильники теорії знищення спрямовують свої атаки проти Лейхтера, але зроблене ним спонукало інших провести ще більш глибокі дослідження.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 421 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)