АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

А. Звідки взялася ця міфічна цифра?

Прочитайте:
  1. А. Откуда взялась эта мифическая цифра?
  2. Звідки відходять глибокі скроневі нерви?
  3. Звідки починається поверхневий поперечний м”яз промежини?
  4. Фельдшеру необхідно обстежити пацієнтку І., на феномен «папороті». Вкажіть відділ статевої системи, звідки необхідно взяти матеріал?

Разом із ГК перетворилося в міф і число 6 млн. Але подивимося, звідки воно взялося. Уперше воно спливає в показаннях двох НС середньої ланки - у Дітера Вісліцені й Вільгельма Хеттля.

Вісліцені був шефом гестапо у Братиславі, свої свідчення він давав чеським комуністам, які його жахливо катували. Ціна таких визнань, природно, дорівнює нулю. Вісліцені міг назвати й 60 млн., аби тільки припинити тортури.

Хеттль був співробітником Адольфа Ейхмана в Головному управлінні держбезпеки. Про 6 млн. він, нібито, чув від Ейхмана. Після зникнення свого шефа Хеттль вирішив виплутатися з труднощів, зваливши на Німеччину провину, якої від нього зажадали союзники. Він був нагороджений за співпрацю: з нього не впала жодна волосина. Ейхмана ж в 1960 р. вивезли з Аргентини до Ізраїлю, де на показовому процесі світова судова бюрократія перетворила його в монстра і в 1962 р. знищила.

Але повернемося в 1942-й рік. Там ми натрапляємо на дивний факт: коли сіоністський активіст Наум Гольдман, який став згодом президентом Жидівського конгресу, вже у травні 1942 р. на прийомі в готелі «Балтімор» у Нью-Йорку заявив, що з 8 млн. жидів, що перебувають на теренах німецького панування, живих залишилося 2 або 3 млн. Тоді "голокост" тільки починався. Звідки Гольдман знав майбутнє число?

Але нашому здивуванню не буде меж, якщо ми звернемося до газети "Американські жиди", де про "голокост" говориться в номері від 31 жовтня 1919 р.: "про знищення шести мільйонів жидівських чоловіків, жінок і дітей ". Де і як той "голокост" здійснювався - з недоумкуватої писанини в газеті зрозуміти не можна, але число 6 млн. назване 7 разів.

Ось де знаходиться відповідь, чому неодмінно потрібна ця цифра: вона взята зі стародавності, це священне число запозичене божевільними політиками з Талмуду.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 448 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)