АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Мета і вимоги, які ставляться до розрахунково-графічної роботи

Прочитайте:
  1. Алгоритм виконання роботи.
  2. Алгоритм виконання роботи.
  3. Алгоритм роботи.
  4. Вибір теми розрахунково-графічної роботи. Підбір і вивчення літератури
  5. Виконання роботи
  6. Виконання роботи
  7. Виконання роботи
  8. Виконання роботи
  9. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  10. Вказівки до виконання роботи

Розрахунково-графічна робота - результат дослідження однієї з тем курсу. Мета написання розрахунково-графічної роботи - закріплення і поглиблення знань студентів за конкретним розділом курсу, який вивчається й оволодіння навичками самостійної науково-дослідницької роботи. До виконання курсової роботи з дисципліни "Аудит" ставляться наступні вимоги:

1. При написанні роботи повинні бути використані закони, положення, нормативи, що регулюють аудиторську діяльність в Україні, міжнародні аудиторські стандарти, закордонний досвід організації і методики аудиту.

2. У розрахунково-графічній роботі необхідне глибоке теоретичне висвітлення теми; при цьому основна увага повинна бути приділена опису методики аудиту.

3. У роботі у вигляді таблиць повинні бути представлені форми робочих документів аудитора.

4. Розрахунково-графічна робота являє собою рукописний текст обсягом 10-15 сторінок, написаний або надрукований на стандартних аркушах. Сторінки повинні бути пронумеровані, текст варто писати на одній стороні листа, залишаючи поля для зауважень наукового керівника.

5. Наприкінці висновку студент підписує курсову роботу, указуючи дату її подання на кафедру.

Розрахунково-графічна робота виконується при безпосередньому науковому і методичному керівництві кафедри. Наукові керівники з підготовки і перевірки робіт затверджуються кафедрою.

Процес виконання розрахунково-графічної роботи складається з наступних основних етапів: вибір теми, підбір і вивчення літератури, написання роботи, її оформлення і захист.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 386 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)