АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Теми розрахунково-графічних робіт

Прочитайте:
  1. Перелік практичних робіт і завдань до підсумкового модульного контролю
  2. Робіт, пояснення до тексту задач
  3. Стиль співробітництва
  4. Тарифні ставки для робітників промислових підприємств
  5. ТРУД І ЗАРОБІТНА ПЛАТА

із дисципліни «Основи програмування та алгоритмічні мови»

для студентів спеціальності 5.05010301«Розробка програмного забезпечення» на 2012/2013н.р.

№ п/п Теми робіт та постановка задачі ПІБ студента
1. Розробка програми “Довідник студентів”. Створити довідник студентів (<21), де вказати прізвище, назву групи, середній бал, номер студентського. Дані користувач вводить з клавіатури. Здійснити виведення даних, сортування по прізвищу, групі та пошук даних потрібного студента. Шпаченко П.
  Розробка програми “Бібліотечний каталог”. Створити масив записів бібліотечного каталогу(<21), в якому є назва книги, автор, рік видання. Дані користувач вводить з клавіатури. Здійснити виведення даних, пошук робіт автора, прізвище якого вводиться з клавіатури та пошук книг та авторів по року видання. Гавриков О.
  Розробка програми “Товари на складі”. Створити масив записів про товари, які є в наявності на складі (<21) (код товару, назва, одиниця виміру, ціна за одиницю виміру, кількість). Дані користувач вводить з клавіатури. Здійснити сортування по назві товару, по вартості одиниці товару та пошук даних потрібного товару. Гавриков В.
  Розробка програми “Довідник телефонів підприємства”. Створити масив записів номерів телефонів підприємства (<21), в якому є назва відділу, назва підрозділу, номер телефону. Дані користувач вводить з клавіатури. Здійснити виведення даних, пошук потрібного номеру телефону, назви відділу та підрозділу по запиту, який користувач вводить з клавіатури. Харкавий Ю.
  Розробка програми “Оренда приміщень”. Створити масив записів приміщень, які хочуть здати в оренду (<21), де вказати адресу, площу, призначення приміщення, ціну за кв.м. Дані користувач вводить з клавіатури. Здійснити виведення даних, сортування за призначенням та площею, пошук за площею та призначенням орендованого приміщення по запиту, який користувач вводить з клавіатури. Ліба Н.
  Розробка програми “Прогноз погоди”. Створити масив записів щоденних значень температури протягом місяця, де вказати номер дня, температуру повітря вночі та вдень. Дані користувач вводить з клавіатури. Відсортувати масив записів по номеру дня, вивести дані. Знайти середню температуру кожного дня, мінімальну, максимальну та середню температуру місяця. Яворський С.
  Розробка програми “Довідник абонентів”. Задано два масиви записів (<21). Записи першого масиву містять прізвища людей та їх адреси, другого – прізвища та номери телефонів. Дані користувач вводить з клавіатури. Сформувати третій масив записів, який має поля: прізвище, адреса, номер телефону. Відсортувати сформований масив по прізвищу та здійснити пошук за прізвищем абонента та його адресою Балич Р.
  Розробка програми “Сортування масиву цілих чисел методом вставки”. Створити масив цілих чисел розміром (N≤ 20) за допомогою генератора псевдовипадкових чисел. Елементи масиву можуть приймати значення від 0 до 80. Відсортувати його по зростанню методом вставки. Павлів В.
  Розробка програми “Сортування масиву цілих чисел методом вибору”. Створити масив цілих чисел розміром (N≤ 15) за допомогою генератора псевдовипадкових чисел. Елементи масиву можуть приймати значення від 0 до 150. Відсортувати його по зростанню методом вибору. Бобас В.
  Розробка програми “Сортування масиву цілих чисел методом обміну”. Створити масив цілих чисел розміром (N≤ 10) за допомогою генератора псевдовипадкових чисел. Елементи масиву можуть приймати значення від 0 до 90. Відсортувати його по зростанню методом обміну. Хлопецький Т.
  Розробка програми “Сортування рядків матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру М*N (М≤12,N≤ 10), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 80. Відсортувати її рядки так, щоб їх другі елементи утворювали зростаючу послідовність. Жеребецька А.
  Розробка програми “Сортування рядків матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру М*N (М≤14,N≤ 10), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 60. Відсортувати її рядки так, щоб їх мінімальні елементи утворювали зростаючу послідовність. Волянський Д.
  Розробка програми “Сортування стовпців матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру М*N (М≤14,N≤ 10), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 60. Відсортувати її стовпці так, щоб їх останні елементи утворювали спадаючу послідовність. Петрик О.
  Розробка програми “Сортування стовпців матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру М*N (М≤14,N≤ 10), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 70. Відсортувати її стовпці так, щоб їх максимальні елементи утворювали спадаючу послідовність. Букса М.
  Розробка програми “Сортування стовпців матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру М*N (М≤14,N≤ 10), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 90. Поміняти місцями стовпець, який містить максимальний елемент, із стовпцем, який містить мінімальний елемент. Розвадовський М.
  Розробка програми “Заміна локальних максимумів матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру М*N (М≤14,N≤ 10), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 80.Замінити усі локальні максимуми даної матриці на 10. Елемент матриці називається локальним максимумом, якщо він більший всіх оточуючих його елементів. Муцин С.
  Розробка програми “Заміна знаку локальних мінімумів матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру М*N (М≤14,N≤ 10), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 80. Замінити знак всіх локальних мінімумів даної матриці на протилежний. Елемент матриці називається локальним мінімумом, якщо він менший всіх оточуючих його елементів. Долинський Р.
  Розробка програми “Поворот цілочисельної матриці на кут 1800”. Дана цілочисельна квадратна матриця А розміру М (М≤12), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 60. Повернути її на кут 1800 (при цьому елемент А11 стане елементом АМ,М, елемент А1,2- елементом АМ,М-1 і т.д.). Допоміжну матрицю не використовувати. Ключник Р.
  Розробка програми “Поворот цілочисельної матриці на кут 900”. Дана цілочисельна квадратна матриця А розміру М (М≤12), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 80. Повернути її на кут 900 (при цьому елемент А1,1 стане елементом АМ,1, елемент АМ,1- елементом АМ,М і т.д.). Допоміжну матрицю не використовувати. Драбик О.
  Розробка програми “Пошук максимального елемента цілочисельної матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру M*N (m М≤10, N ≤12), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 65. Знайти максимальний з елементів даної матриці, що зустрічається більше одного разу. Балушка В.
  Розробка програми “Пошук суми елементів цілочисельної матриці”. Дана цілочисельна квадратна матриця В розміру N (N≤14), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 70. Знайти суму значень елементів, що розташовані на головній діагоналі або вище від неї і є меншими за всі елементи, розташовані нижче від головної діагоналі. Рак Л.
  Розробка програми “Переможці змагань”. У змаганнях з бігу було проведено декілька забігів, є протоколи результатів кожного забігу. Визначити переможця кожного забігу, переможця і призерів змагань. Подольчак Т.
  Розробка програми “Підсумки Олімпійських ігор”. Підвести підсумки Олімпійських ігор. Задано кількість медалей різного гатунку, які завойовані кожною командою-учасницею. Підрахувати загальну кількість медалей і відповідне число очок. Змініти список команд відповідно до набраної ними кількості очок, яка визначається за наступним правилом: за золоту медаль команда отримує 7 очок, за срібну— 6, за бронзову — 5. Кушнір М.
  Розробка програми “Формування масиву записів за ознакою”. Дано цілочисельний масив А(n). Сформувати по ньому масив записів, у якому записи є полями: поле1 - елемент масиву; поле2 — двійковий вигляд елемента масиву. Використати процедури переведення десяткового числа у двійкове та друку нового масиву. Щирба М.
  Розробка програми “Довідник автомобілів”. Створити масив, що містить такі відомості: прізвище власника, марку автомобіля, номерний знак, рік випуску, об'єм двигуна, колір. Вивести марку автомобілів з найбільшим об'ємом двигуна, випущених до певного року. Шавель А.
  Розробка програми “Магічний квадрат”. Перевірити, чи введена з клавіатури матриця є магічним квадратом. Магічним квадратом називається матриця, сума елементів якої в кожному рядку, в кожному стовпці та по кожній діагоналі є однакова. Кадик Р.
  Розробка програми “Пошук мінімального елемента цілочисельної матриці”. Дана цілочисельна матриця розміру M*N (m М≤14, N ≤10), елементи якої можуть приймати значення від 0 до 80. Знайти мінімальний з елементів даної матриці, що зустрічається більше одного разу. Івануса Р.
  Розробка програми “Студенська група”. Скласти список навчальної групи, що включає 25 осіб. Для кожного студента вказати дату народження, рік вступу в інститут, курс, групу, оцінки кожного року навчання. Інформацію про кожного студента оформити у вигляді запису. Сукупність записів об'єднати в масив. Впорядкувати список студентів за середнім балом та роздрукувати його. Чолач Ю.  

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 310 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)