АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Робіт, пояснення до тексту задач

Прочитайте:
  1. c) Нарушение решения арифметических задач у больных с поражением лобных долей мозга
  2. I. Решите задачи.
  3. I. ЦЕЛЬ И ЗАДАЧИ ДИСЦИПЛИНЫ «МЕЖДУНАРОДНЫЙ МЕНЕДЖМЕНТ»
  4. II. Задачи (кейсы для подготовки – Aslakhanova, Janowiec, von Hannover, Al-Skeini, Finogenov – см. ниже)
  5. II. Задачи по частной патологической анатомии
  6. II. Задачи по частной патологической анатомии
  7. IV. Главной задачей историй культуры является морфологическое понимание и описание культур в ходе их особенной, действительной жизни
  8. V. Выполнить ситуационные задачи.
  9. VI. Дальнейшие задачи и направления работы
  10. А. Ситуационные клинические задачи

ТЕОРЕТИЧНА МЕХАНІКА

РОЗДІЛИ: СТАТИКА

Методичні вказівки, контрольні завдання та задачі

Для студентів інженерно-технічних спеціальностей

 

 

Затверджено на засіданні кафедри опору матеріалів і теоретичної механіки.

Протокол № 10 від 14.05.2007 р.

 

Хмельницький, 2007


ТЕОРЕТИЧНА МЕХАНІКА. Розділи: статика. Методичні вказівки, контрольні завдання та задачі для студентів інженерно-технічних спеціальностей. А.Й. Пасічник, О.А. Дорофєєв. –Хмельницький: ХНУ, 2007. – 57 с.

 

Укладачі: Пасічник А.Й., к.т.н., доц.,

Дорофєєв О.А., к.т.н., доц.

 

Відповідальний за випуск: Ковтун В.В., д.т.н., проф.


КОНТРОЛЬНІ ЗАВДАННЯ

Зміст завдань, вибір варіантів, порядок виконання

робіт, пояснення до тексту задач

Студенти виконують контрольні роботи, кількість яких відповідає робочій програмі.

До кожної задачі дається 10 рисунків і таблиця (з тим же номером, що і задача), в якій є додаткова інформація до тексту задачі.

Нумерація рисунків подвійна, при цьому номером рисунка є цифра, яка стоїть після крапки. Наприклад С1.4 – це рисунок 4 до задачі С1. Номера умов з 1 по 0 проставлені в 1-му стовпчику (або в 1-му рядку) таблиці.

Студент в усіх задачах вибирає номер рисунка по передостанній цифрі шифру, а номер умови в таблиці – по останній. Шифром є номер залікової книжки студента.

Наприклад, якщо номер залікової книжки студента 041008, то береться рис. 0 і умова 8 з таблиці.

Увага! Викладач може змінити склад контрольних робіт (кількість задач), а також змінити умови окремих задач, тобто виключити деякі сили, виключити визначення окремих величин.

Контрольні завдання виконуються в учнівському зошиті або на стандартних аркушах формату А4; сторінки нумеруються. На першій сторінці записуються: номер роботи, номера розв’язуваних задач.

Розв’язання кожної задачі обов’язково починати на розвороті зошита. Зверху вказується номер задачі, далі робиться креслення (можна олівцем) і записується, що задано і що потрібно знайти (текст задачі не переписується). Рисунок виконується з урахуванням умов варіанта задачі, що розв’язується: на ньому всі кути, діючі сили, число тіл, а також їх розташування на рисунку повинні відповідати цим умовам.

Рисунок виконується акуратно, а його розміри повинні дозволяти ясно показати всі сили. Необхідно обов’язково показувати всі вектори і координатні осі. При зображенні на розрахунковій схемі заданих відповідно варіанту типів опор (РГР С1 і С2), необхідно звернути увагу на те, щоб конструкція не перетворювалась у механізм. У разі можливого переміщення конструкції одна з опор повертається на у площині її розташування.

Розв’язання задачі необхідно супроводжувати короткими поясненнями (див. приклади розв’язання задач), детально записувати весь хід розрахунків. На кожній сторінці слід залишати поля для зауваження рецензента.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 382 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)