АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Роботи, що не відповідають перерахованим умовам, не перевіряються і повертаються для переробки.

В роботі, яка направлена на повторну перевірку, повинна обов’язково додаватись незарахована задача.

На екзамен (залік) необхідно надати зараховані роботи, в яких всі відмічені рецензентом недоліки повинні бути виправлені.

При читанні тексту кожної задачі необхідно врахувати наступне. Більшість рисунків дано без врахування масштабу Розміри на схемах вказано в метрах. На рисунках до задач С1 – С4 всі лінії, паралельні рядкам, вважаються горизонтальними, а перпендикулярні – вертикальними і це спеціально в тексті не обумовлюється.

Якщо на рисунку тіла пронумеровані, то в тексті задачі і таблиці означає вагу і розміри тіла 1; - тіла 2 і т.д. По аналогії, в означає швидкість і прискорення точки В, - точки С; - кутову швидкість і кутове прискорення тіла 1, - тіла 2. В кожній окремій задачі подібні позначення спеціально не обумовлюються.

Необхідно мати на увазі, що в деяких із заданих в умовах задач величини (розміри) при розв’язанні якихось варіантів можуть не знадобитись, вони необхідні для розв’язання інших варіантів. З усіх пояснень в тексті задачі звертайте увагу тільки на те, що стосується вашого варіанту, тобто номера вашого рисунка або умови в таблиці.

Методичні вказівки по розв’язанню задач приведені для кожної задачі після її тексту під рубрикою “Вказівка”, потім дається приклад розв’язання аналогічної задачі. Мета прикладу – роз’яснити хід розв’язання, а тому в деяких випадках допоміжні розрахунки не приводяться.

При виконанні завдання всі перетворення і числові розрахунки повинні бути проведені послідовно з необхідними поясненнями. При цьому слід отримати результат в загальному вигляді, а потім підставити числові значення. В кінці необхідно дати відповіді з обов’язковою вказівкою одиниць виміру.

Необхідні теоретичні дані приведені в [4], де розміщення матеріалу відповідає робочій програмі.

В кінці кожної розрахунково-графічної роботи (РГР) приводяться задачі, розв’язування яких передбачається при її захисті. Задачі, позначені зірочкою, відносяться до більш складного рівня.



Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 371 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)